Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.02.2022

Ігор Сопель у складі делегації Тернопільської області відвідав Любуське воєводство

На запрошення бургомістра Любська пана Януша Дудоча з дружнім візитом у Польщі побували заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель, депутати обласної ради Олег Любінський, Назарій Головко, Тарас Дячун і Василь Кобель,  а також керівник Тернопільського обласного комунального підприємства «Агропромсистема» Борис Семанишин та начальник відділу документального супроводу пленарних засідань ради Віталій Сидяга. 

У ході візиту відбулися ряд зустрічей з представниками місцевого самоврядування Польщі, під час яких сторони обмінялися досвідом.

Представники Тернопільської обласної ради відвідали місцеву ратушу, де під час зустрічі з депутатами різних рівнів обговорили особливості та порівняли системи місцевого самоврядування Польщі й України, і зосередилися на перспективах польсько-українського співробітництва.

Наступним майданчиком для спілкування став Любський палац, де делегати поспілкувалися з керівниками громад, радниками і депутатами Любуського воєводства. Окреслили основні напрямки майбутньої співпраці в сферах освіти, культури, туризму, спорту та підприємництва.

Ще одним цікавим етапом візиту до польського міста Любсько став турнір з міні-футболу, в якому змагалися три команди, дві – від польської сторони та одна команда з Тернопільщини. У спортивному протистоянні наша команда стала переможцем і виборола Кубок Бургомістра громади Любсько.

«Висловивши слова щирої вдячності за теплий прийом і результативні зустрічі, у свою чергу, запросив представників Любська до нашого краю. Переконаний, що подібні візити сприяють налагодженню добрих взаємин між сторонами, відкривають нові можливості для співпраці та обміну досвідом, допомагають презентувати особливості нашої культури, традицій і врядування на міжнародному рівні. Тернопільська область має величезний потенціал, про який варто розповідати та реалізовувати», – поділився Ігор Сопель.