Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.03.2022
Тернопільщина: головне за 24 березня
 
Тернополянка Олеся Крисюк виборола бронзу на Чемпіонаті Європи з боксу. Участь у змаганнях взяли 216 чоловіків і 103 жінки з різних країн. Наша землячка виступала у ваговій категорії 81 кг. Щиро вітаємо Олесю з нагородою та зичимо нових здобутків!
 
Під час дії воєнного стану в Україні алкогольні напої (за винятком пива) на Тернопільщині продавати не будуть. Це рішення ради оборони області — остаточне та обговоренню не підлягає.
 
У Тернопільській області 99 аптек та аптечних пунктів здійснюють реалізацію препаратів інсуліну. Потребуючі громадяни можуть знайти препарат у м. Тернополі, Тернопільському, Кременецькому, Чортківському районах та населених пунктах, що належить до них. Повний перелік аптек доступний за посиланням.
 
За місяць до роботи Гуманітарного штабу в Тернополі долучилося більше 500 волонтерів-водіїв, які здійснюють перевезення допомоги в межах області та України.
 
На Тернопільщині щодня складають близько п'ятнадцяти тисяч продуктових наборів для людей на лінії фронту. Загалом із Тернопільщини в інші області заплановано відправити 250 000 наборів.
 
Волонтерки з Тернополя формують для молодих матусь, які приїхали в область, аналоги бебі-боксів. Тут є усе необхідне для матусі та її малюка у перші дні: дитячий одяг, пелюшки і засоби особистої гігієни.
 
Працівникам тернопільського аеропорту, який є власністю Тернопільської обласної ради, в найближчі дні отримають зарплатню. На це спрямували додаткові кошти.
 
Патрульна поліція Тернопільщини боротиметься з дебоширами та порушниками на блок-постах і в місті. Відтепер їх не лише каратимуть адміністративно, а й допомагатимуть з отриманням направлення на військово-лікарську комісію з подальшим оформленням у підрозділи ЗСУ.
 
Управління СБ України в Тернопільській області наголошує що використання безпілотних літальних апаратів (БПЛА) та легких літаків в період воєнного стану — заборонено. Всі не дозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством і диверсійною роботою на користь ворога з усіма витікаючими наслідками. Помічені безпілотні літальні апарати збиватимуть, а осіб, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА — затримуватимуть і притягатимуть до відповідальності.