Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

26.03.2022
Тернопільщина: головне за 26 березня 
 
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Я. Горбачевського надають безкоштовну стоматологічну допомогу нашим Захисникам і внутрішньо переміщеним українцям. Допомогою фахівців уже скористалися більше ста осіб.
 
У Тернополі розпочинає свою роботу добровольчий батальйон територіальної оборони «Тайфун». Це офіційне формування, створене у відповідності до всіх норм і вимог в умовах воєнного стану. Командир батальйону — Богдан Юлик.
 
Тернопільські волонтери продовжують передавати «бандеромобілі» на передову. Проєкт започаткували ще у 2014-му році. Вже вдалося придбати, переобладнати та доставити у зону бойових дій 70 позашляховиків. Ідея належить Ярославу Колодію та його команді, як і значна частина реалізації задуму.
 
Для потреб посівної аграрні підприємства області будуть забезпечені пальним в повному обсязі.
 
Якщо Вам відомі факти необґрунтованого підняття плати за житло в Тернополі, повідомляйте на гарячу лінію ГУ ДПС у Тернопільській області за номером телефону: 0800-501-007; пишіть на електронну пошту: ternopil_rada@ukr.net або в телеграм-бот Бюро економічної безпеки за посиланням.
 
На Тернопільщині ліквідовують ямковість на автошляхах міжнародного значення.
 
Тернопільська обласна бібліотека для дітей запрошує дітей, віком від 4-ми до 17-ти років, взяти участь у XX Міжнародному конкурсі дитячого малюнку «Золотий мольберт». Для участі необхідно заповнити анкету та до неї прикріпити в електронному вигляді фото своєї роботи на теми: «Діти світу за чисте небо на Землі», «Діти світу проти російського фашизму в Україні» тощо. Прийом робіт триватиме до 10 квітня 2022 року. Посилання на реєстрацію посиланням.
 
У Фінляндії відбувся XV Зимовий Європейський Олімпійський фестиваль. Найкращий результат серед українських олімпійців напередодні показала представниця Тернопільщини Тетяна Пилипчук у стрибках з трампліна HS 100. Вітаємо юну спортсменку!
 
Працівники природного заповідника «Медобори» повідомляють про масове цвітіння ранніх весняних квітів, зокрема, шафрану Гейфеля (Crocus heuffelianus), який у заповіднику зростає на межі ареалу. Шафран – багаторічна рослина родини півникових, що занесена до Червоної книги України у статусі «Неоцінений».