Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

31.03.2022
Тернопільщина: головне за 31 березня
 
З 22:00 до 06:00 год. — комендантська година. Порушників відправлятимуть у військомат. Відповідне рішення прийнято під час засідання ради оборони Тернопільщини. До працівників критичної інфраструктури обмеження не застосовуються.
 
У Тернопільській області на облаштування житла для переселнців спрямували 27 млн грн освітньої субвенції. Незабаром розпочнуться ремонтні роботи у гуртожитку, на 300 сімей, в Товстенській громаді.
 
Автомобілі у водіїв, які сіли за кермо в стані сп'яніння, й надалі вилучатимуть для потреб ЗСУ й терооборони.
 
Підрозділи міграційної служби Тернопільської області відновили надання усіх адміністративних послуг.
 
Тернопіль отримав гуманітарну допомогу від української діаспори з міста Чикаго (США). Тактичний одяг і взуття, тактичні окуляри, наколінники, ліхтарики, спальники, килимки, а також – підсумки та чохли для гранат, що використовуються під час бойових дій, передали для потреб 105-ої окремої бригади територіальної оборони, військової служби правопорядку ЗСУ.
 
Академічна спільнота Тернопільщини поповнилася новими «доцентами». Вчена рада ТНМУ присвоїла вчені звання Нецюку Олегу Григоровичу (кафедра хірургії №1 з урологією і малоінвазивною хірургією) та Наконечній Софії Станіславівні (кафедра фізіології з основами біоетики та біобезпеки). Також Атестаційна колегія Міносвіти України присвоїла викладачам Кременецької академії: Галагану Ігорю Михайловичу – вчене звання доцента кафедри теорії і методики трудового навчання та технологій; Легін Вікторії Борисівні – доцента кафедри теорії і методики дошкільної та початкової освіти; Олексюк Марії Петрівні – доцента кафедри теорії і методики трудового навчання та технологій.
 
В Управлінні СБУ в Тернопільській області нагадують: для того, щоб повідомити про перебування ворога, необхідно надіслати дані про його переміщення та розташування на офіційний чат-бот СБУ за посиланням. Якщо у вас тимчасово немає Інтернету повідомити також можна через партнерський додаток «Bachu.info», котрий передає інформацію.
 
З початку дії воєнного стану тернопільські поліцейські активно протидіють незаконному обміну валюти та склали більше десяти адмінпротоколів за такі порушення. Сьогодні затримано трьох порушників, валюту в них вилучено.