Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

09.05.2022
Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини знайомить українців із різних регіонів нашої держави з історичним минулим 
 
«Україна це вічність, не тільки сьогоднішня, але передусім майбутня й минула», — сказав свого часу наш земляк, один із лідерів Організації українських націоналістів Ярослав Стецько.
 
«Для народу його історія — це не просто минуле, це — його душа, найбільша цінність та основа. Кожен із нас повинен знати історію свого народу, адже наше сьогодення є результатом вікових традицій, натхненної і напруженої праці багатьох поколінь українців. Нашу націю впродовж багатьох століть вимолювали, захищали й обороняли. Без минулого немає майбутнього, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього. Наперекір усім обставинам нам дали можливість жити на своїй, Богом даній, Українській Землі, й кожен зобов'язаний знати ціну свободи», — наголошує голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
 
Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини відкрив власний фронт — інформаційний. Для українців з різних регіонів нашої держави у центральному приміщенні музею, Історико-меморіальному музеї політичних в’язнів, Народному історико-меморіальному музеї Ярослава та Слави Стецьків та Музеї національно-визвольної боротьби ОУН і УПА проводять безкоштовні екскурсії.
 
Під час екскурсій працівники усіх підрозділів музею знайомлять відвідувачів з історією національно-визвольної боротьби українського народу, історичними пам’ятками матеріальної та духовної культури нашого краю, а також — видатними особистостями, які були пов’язані з Тернопільщиною.
 
На світлинах — екскурсії у Народному історико-меморіальному музеї Ярослава та Слави Стецьків.
 
Запрошуємо приєднуватися та разом пізнавати історію нашого народу!