Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

15.05.2022
Михайло Головко: «Міцна українська сім'я — міцна Українська держава!» 
 
Сьогодні, у Міжнародний день сім’ї, прдеставники різних релігійних конфесій у Тернополі молилися за збереження українських сімей, за всіх, кого роз’єднала війна, за наших воїнів, яких віддано чекають їхні дружини, за діточок... За Перемогу України! Долучилися до спільної молитви голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко з дружиною Мар'яною. 
 
«Для кожного українця сім’я — найдорожче, що у нас є, це — безцінний скарб, який подарував нам Господь. Батько і мати продовжують український рід, даруючи нові життя. Та, ми повинні пам'ятати, що важливо не лише діточок народити, а й виховувати їх справжніми українцями, наповнювати їх моральними та християнськими цінностями, патріотизмом, любов'ю до рідної Батьківщини... Наші українські цінності виплекані віками, передаються з покоління в покоління. Ми зараз переживаємо не простий час випробувань і становлення нації. Весь світ захоплюється українськими військовими, у серцях яких палає любов до України! — сказав Михайло Йосифович, звертаючись до присутніх. — Дякуємо представникам усіх релігійних конфесій, які відгукнулися на наш з дружиною заклик й об'єдналися у спільній молитві. Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, волонтерам, усім, хто бореться за велику українську сім'ю! Переконаний, настане нарешті той час, коли воз'єднаються всі українські сім'ї на своїй, Богом даній, Українській землі! І як писав наш Пророк Тарас Шевченко: «І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі!»
 
Разом — ми сильні! Разом — ми непереможні!
 
Слава Україні! Слава кожній українській сім'ї!