Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.05.2022
 Як волонтерять у Чортківському медичному фаховому коледжі з початком повномасштабної війни (ВІДЕО)
 
У Чортківському медичному фаховому коледжі з перших днів повномасштабного вторгнення ворога в Україну започаткували курси з надання домедичної допомоги та підготували кімнати в гуртожитку, де, як рідних, приймають людей з різних куточків нашої держави. Для вимушених переселенців створено чудові умови, працівники коледжу зорганізувалися й принесли все необхідне.
 
З дітками викладачі грають у розвивальні ігри, співають, танцюють, на спортивному майданчику заняття проводять викладачі фізичного виховання. У гуртожитку є комп’ютерний клас із доступом до Інтернету, тому дітки старшого віку можуть долучатися до дистанційного навчання.
 
Жителям гуртожитку фахівці коледжу надають консультації з медичних питань. У закладі є велике бомбосховище, де розмістили понад 100 крісел, облаштували лежачі місця, підключили телевізор і навіть встановили дитячий біотуалет.
 
«Жодного дня працівники закладу не залишалися осторонь проблем вимушених переселенців. Тут з радістю підкажуть і допоможуть! Дякуємо Любомиру Степановичу Білику та всім викладачам за те, що завдяки Вашим зусиллям українці можуть відчути себе в безпеці й любові на Тернопільщині!» — наголошує голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.