Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

02.06.2022

У Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбувся святковий захід для дітей 

Аура Тернопільського обласного краєзнавчого музею була наповнена дитячим гомоном і теплом. До Міжнародного дня захисту дітей у закладі відбувся святковий захід.
 
Учасники свята — вихованці ТЗОШ№16 імені Володимира Левицького, ТЗОШ№10, Тернопільського ліцею №21.
 
«Про свято, його історію у поезії та прозі розповідали Наталія Чеканова, заступник директора ТОКМ і Галина Федун, заступниця директора Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, — діляться в музеї. — Заслужений художник України Євген Удін презентував виставку малюнків талановитої молоді під назвою «Ми хочемо миру в Україні». 36 хвилюючих тематичних робіт виставлено для огляду. На них юні митці відтворили образи берегині роду і держави, сторінки героїчного літопису українського воїнства, війну у сьогоднішніх реаліях. Серед малюнків є вражаюча «чорно-біла історія» дівчинки Марії Голуб із міста Чернігова. Її зміст — у композиційному відтворенні образу Себе і Ляльки, що втратила кінцівки від руйнівних вибухів. Проте, фоновий квітковий мотив дарує надію. Як і всі дитячі малюнки на виставці».
 
Друга частина програми «обдаровувала» дітей розвагами й дуже очікуваними подарунками, адже у них має бути щасливе сьогодні та майбутнє!