Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

29.06.2022

«Творчі злети»: у Тернопільській ОУНБ діє виставка 

У читальному залі Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулося відкриття виставки «Творчі злети» студентських робіт відділення «Дизайн» Тернопільського кооперативного фахового коледжу. Експозиція діятиме впродовж усього літа.

«Викладачі та студенти коледжу, співпрацюючи з Тернопільською ОУНБ, є частими гостями мистецьких вечорів, зустрічей із художниками, чим засвідчують свою любов та повагу до мистців рідного краю. Також студентами закладу часто проводяться майстер-класи для учнів та студентів міста.

Хол нашої книгозбірні прикрашає картина під назвою «Минуле і сучасність криється в книжках» — дипломна робота студентки відділення «Дизайн» Тернопільського кооперативного фахового коледжу Олени Депутат. Керівник дипломного проєкту — Оксана Поберейко.

Відкриття виставки — це світла подія, адже людям завжди подобаються експозиції молодих художників, постановки вистав, танців, різноманітних художніх номерів молодих режисерів. Чому? Тому що вони не заангажовані. У них є «свіжий подих», політ думки, фантазії, творчий пошук, своє бачення цього світу.

Картини, представлені на виставці, символізують віру в найкраще, перемогу над злом! І це — завдяки нашим Збройним силам, які зараз захищають наш спокій. Це мирні українські пейзажі, незламні пам’ятки архітектури, урбаністичні пейзажі, щасливі, закохані молоді люди. Усього представлено 19 робіт. З них — 10 акварелей за мотивами віршів відомих українських поетів.

Творчість молодих вартує уваги. Хай їхній вільний дух привносить у культуру та мистецтво свіже дихання.Запрошуємо всіх поціновувачів мистецтва в Тернопільську обласну універсальну наукову бібліотеку!» — розповідають у бібліотеці.