Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

19.10.2022

Михайло Головко: «Силою духу, незламністю і сміливістю української нації захоплюється весь світ!»

 
З нагоди Дня захисників і захисниць України, 80-ї річниці створення УПА та Покрови Пресвятої Богородиці нагородив військових, волонтерів та активних громадських діячів Тернопільщини за їх відданість, патріотизм, багаторічну сумлінну працю почесними відзнаками та грамотами Тернопільської обласної ради.
 
Сьогодні внуки учасників ОУН-УПА продовжують боротьбу з тим самим окупантом. Це є визвольна війна за наш суверенітет і незалежність, яка триває вже чотири століття. 
 
Від слави наших предків ми черпаємо силу і, як ніколи, розуміємо значення правдивої історії. Вшановуючи пам’ять Героїв, формуються наші наступні покоління, які виховуються на традиціях минулих звитяг.
 
Героїзмом наших збройних сил і єдністю українського народу захоплюється весь світ. Наша нація — незламна, готова боротися і захищати рідну землю. Пишаємося, що ми — українці — нація Героїв, яка має гідну військову традицію і потужний духовний ресурс.
 
Віддано і щиро кожен з нас робить свій внесок у цю боротьбу, наближаючи нашу Перемогу. Безмежно вдячний кожному, хто долучається до спільної мети, забезпечуючи надійний тил, підтримку і турботу захисникам.
 
Хай Свята Покрова оберігає всіх нас, додає наснаги сили і віри!
Разом до Перемоги!
Слава Україні!
 
Голова Тернопільської обласної ради 
Михайло Головко