Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.12.2022

Розпочався Національний тиждень читання 

Тернопільська ОУНБ бере участь у другому Національному тижні читання, який зініційовано Українським інститутом книги з 12 по 19 грудня 2022 року.

Мета цієї акції — привернути увагу до українських книжок, наявних у бібліотечних фондах України, популяризувати читання та посприяти розвитку популярної літератури рідною мовою.

Протягом національного тижня читання планується опублікувати і поширити інформацію про найбільш популярні книжки в українських книгозбірнях у 7 жанрах популярної художньої літератури та в 7 жанрах популярної літератури нон-фікшн — по парі добірок на кожен день тижня.

Наприкінці дослідження буде сформовано загальнонаціональний перелік найбільш популярних  книжок, виданих українською мовою, серед читачів наших бібліотек. Основна вимога до книжок, щоб вони були видані українськими видавцями та написані або перекладені українською мовою. Автори можуть бути вітчизняні або зарубіжні, окрім російських.

Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека долучилася до проведення даного дослідження шляхом формування переліку популярних українських книжок, який було надіслано до відділу підтримки бібліотек та книговидання ДУ «Українського інституту книги».

Ми впевнені, що кожен український читач зможе знайти собі до смаку  цікаву українську книжку або відкрити щось нове  в тому чи іншому улюбленому жанрі.

Розповімо українцям про наші спільні книжкові скарби до зимових свят!