Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

12.05.2023

Жителів Тернопільщини закликають підтримати петицію «Про встановлення Дня Героїв»

23 травня — День Героїв — має бути державним святом. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Президента. Її автор — Леонтій Шипілов. Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук провів робочу зустріч з представниками депутатських фракцій та громадськими активістами, на якій обговорили важливість відзначення Дня Героїв на державному рівні.

«Тернопільська обласна рада вже близько 20-ти років відстоює питання відзначення 23 травня Дня Героїв на державному рівні. Неодноразово спільно з побратимами та депутатами організовували пам‘ятні заходи на славетному місці звитяги українських воїнів — горі Лисоня на Бережанщині з метою гідного вшанування Героїв всіх часів, — зазначив Володимир Болєщук. — Нові часи формують нові традиції. Тому важливо та доцільно встановити День Героїв — державним святом! Бо це день, який вже давно є символом воюючої України».

Леонтій Шипілов закликав громадян проголосувати за петицію, адже кожен Герой України заслуговує належного вшанування. «Ідея зародилась з початку російсько-української війни, тому що та жертва, яку несуть українські Герої на полі бою, повинна бути вшанована державою», — підкреслив Леонтій Шипілов.

Підтримати петицію можна за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/190952