Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.07.2023

Студенти Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької — серед переможців «Франкового Підгір’я» 

Лауреатами ІІ премії на VІІІ Всеукраїнському конкурсі юних музикантів «Франкове Підгір’я» стали двоє вихованців Дениса Драгомирецького, викладача Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Дипломами ІІ ступеня на конкурсі відзначені гітаристи відділу «Народні інструменти». Це Олег Кошіль (перейшов на третій курс) та цьогорічний випускник Володимир Живчак.

Журі конкурсу відзначило грамотами і викладача студентів Дениса Драгомирецького «за підготовку лауреатів ІІ премії».

Двотуровий конкурс «Франкове Підгір’я» відбувався дистанційно у Дрогобичі Львівської області. Його організаторами є Міністерство культури України, Державний методичний центр навчальних закладів культури і мистецтв України, Львівська обласна рада, департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, Дрогобицька міська рада.

Мета конкурсу — виявлення та підтримка обдарованої молоді; підвищення рівня професійної підготовки юних виконавців; вивчення та розповсюдження передового педагогічного досвіду; популяризація творів українських та зарубіжних композиторів; подальший розвиток та пропаганда інструментального, вокального та диригентського виконавства.

На фото — третьокурсник Олег Кошіль.