Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.08.2023

Відбудеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування

15 серпня 2023 року о 12:00 год. в каб. № 531 адмінбудівлі Тернопільської обласної ради відбудеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань охорони навколишнього природного середовища та природокористування.

Орієнтовний порядок денний:

1. Про розглядзвернення Житомирської обласної ради від 30 грудня 2022 року № р-5-20/1179 щодо направлення зауважень та пропозицій до проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України» та рішення Житомирської обласної ради від 10 січня 2023 року № 481 «Про звернення депутатів обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо недопущення прийняття проєкту Закону України.

Інформує: : Гадз Петро Іванович – голова постійної комісії.

2. Про розгляд рішення Івано-Франківської обласної ради від 22 лютого 2023 року № 586-20/2023 «Про звернення обласної ради щодо недопущення розгляду проєкту Закону України  «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України».

Інформує: Гадз Петро Іванович – голова постійної комісії.

3. Про розгляд подання Державного агентства лісових ресурсів України від 02 березня 2023 року № 03-11/1282-23 щодо внесення змін в рішення Тернопільської обласної ради про надання мисливських угідь у користування без зміни площі і терміну надання.

Інформує: Барабаш Андрій Павлович – представник Південного –Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

4.Про розгляд подання управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації від 05 січня 2023 року             № 03/33 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками 2022 року.

Інформує: П’ятківський Ігор Омелянович – заступник начальника управління–начальник відділу захисту довкілля та природних ресурсів управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації.

5. Про розгляд подання управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації від 23 січня 2023 року № 03/115 про хід виконання у 2022 році програми охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області на 2021-2027 роки.

Інформує: П’ятківський Ігор Омелянович – заступник начальника управління–начальник відділу захисту довкілля та природних ресурсів управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної державної адміністрації.

6. Про розгляд інформації Тернопільської обласної державної адміністрації від 02 лютого 2022 року № 04-911/15 про виконання програми розвитку лісового господарства Тернопільщини на 2017-2021 роки.

Інформує:Паренюк Андрій Павлович – головний спеціаліст відділу лісового господарства Південного –Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства.

 7. Про розгляд клопотання Тернопільського обласного комунального лісогосподарського підприємства «Тернопільоблагроліс» від 12 червня 2023 року № 49 про передачу нерухомого майна спільної власності територіальних громад, сіл, селищ міст Тернопільської області.

Інформує: Колесницький Володимир Григорович – директор Тернопільського обласного комунального лісогосподарського підприємства «Тернопільоблагроліс».

8. Про розгляд подання управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації від 14 липня 2023 року № 03/1100 щодо публічного звітування головних розпорядників коштів обласного бюджету Тернопільської області за підсумками Iпівріччя 2023 року.

Інформує: П’ятківський Ігор Омелянович – заступник начальника управління–начальник відділу формування екомережі, природних ресурсів, екомоніторингу та зв’язків з громадкістю Тернопільської обласної військової адміністрації.

9. Про розгляд подання управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації від 19 липня 2023 року № 03/1162 про виконання у Iпівріччя 2023 року програми охорони навколишнього природного середовища в Тернопільській області на 2021-2027 роки.

Інформує: П’ятківський Ігор Омелянович – заступник начальника управління–начальник відділу формування екомережі, природних ресурсів, екомоніторингу та зв’язків з громадкістю Тернопільської обласної військової адміністрації.