Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

12.09.2023

У Тернопільському обласному пластовому вишкільному центрі відбувся обласний семінар

Цими вихідними, 9-10 вересня 2023 року, в КУТОР «Тернопільський обласний пластовий вишкільний центр» проведено обласний семінар «Кваліфікаційний вишкіл дійсного членства (КВДЧ) ч.260 — про Пласт для дорослих».

Метою КВДЧ у Пластовому вишкільному центрі є надання зацікавленим учасникам семінару інформації про активне членство в організації, чітке розуміння ролей та можливостей роботи дорослих у Пласті, а також ознайомлення з діяльністю Пласту.

Основні завдання семінару:

- сприяти виконанню місії та цілей організації;

- знати основні функції організації;

- бачити виховництво, як основну місію організації та роль виховника організації;

- пояснити, чим дорослий, який бажає стати частиною Пласту, може бути корисним.

Семінар проводили фахівці з багаторічним досвідом роботи з дітьми та організації заходів. Учасники з цікавістю і захопленням відбули вишкіл і мають вже бажання відбути наступні вишколи новацьких чи юнацьких виховників і працювати у своїх пластових осередках. Перед проходженням КВДЧ його учасники вже були ознайомлені з діяльністю Пласту через презентації у своїх населених пунктах і на парафіях, через інтернет, через спільні з Пластом проекти, частина учасників є ст. пл. прихильниками і брали участь у пластових заходах і таборах. Заняття для учасників вишколу було переведено у формі бесід, дискусій, цікавих майстерок, використовуючи презентації, відеоматеріали, роздаткові друковані матеріали. В часі перерв між заняттями бунчужний вишколу організовував ігри і змаги.