Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.09.2023

«VІІ Ґеретівські читання»: у ТОКІППО відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція

Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти запрошує взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «VІІ Ґеретівські читання», що приурочена пам’яті Ігоря Ґерети, яка відбудеться 22 вересня 2023 року.

Мета конференції: вшанування відомих постатей Тернопільщини, популяризація вітчизняної та світової науки, обмін актуальною інформацією з різних галузей наукових знань, апробація наукових досягнень українських та зарубіжних вчених.

Форма проведення: дистанційна.

Робоча мова конференції: українська.

ОСНОВНІ ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

Суспільно-гуманітарний напрям:
1. Історичні науки
2. Філологічні науки
3. Філософські науки та релігієзнавство
4. Педагогічні науки
5. Психологічні науки
6. Культурологія, пам’яткознавство, краєзнавство, визначні постаті
Тернопільщини;

Природничо-математичний напрям:
1. Астрономія та фізика
2. Математика
3. Хімія та біологія
4. Географія та екологія
5. Медицина та лікарська справа
6. Інформатика та інформаційні технології
УВАГА! Участь у конференції безкоштовна.

До участі у конференції запрошуються науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти, працівники управління (відділів) освіти і науки, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, працівники центрів професійного розвитку педагогічних працівників, керівники закладів освіти, краєзнавці і всі ті, хто цікавиться даною проблематикою.
Для участі у роботі конференції просимо надіслати до 15 вересня 2023 року на електронну адресу (e-mail): n.stryivus@ippo.edu.te.ua або h.herasymchuk@ippo.edu.te.ua тези доповіді та заповнити заявку учасника за покликанням: https://forms.gle/htUH92G3D2GBjxyM7

За результатами роботи конференції учасники отримають сертифікати на 6 годин.

За матеріалами роботи конференції буде підготовлено збірник (у електронному та друкованому форматах). Електронний варіант (PDF- формат) буде розміщено у вільному доступі на сайті ТОКІППО (у розділі НАУКОВА РОБОТА, рубрика ЗБІРНИКИ). Можливе замовлення друкованого варіанта збірника за попередньою оплатою. З питань замовлення друкованого варіанта збірника звертатись за тел. 0975241712, 0679455065.

Учасникам конференції обов’язково висилаються: програма (у якій буде вказано покликання для входу на конференцію), сертифікат у вигляді файлу у форматі PDF (на 6 годин) та електронний варіант збірника матеріалів конференції.