Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.10.2023

У Тернопільському обласному центрі комплексної реабілітації виготовляють обереги для військових

На справжню творчу студію перетворився робочий кабінет, в якому вихованці  Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації виготовляли ангеликів для наших захисників.

Творчий процес, який вимагає уваги, часу, зусиль і терпіння, відбувався під керівництвом Ірини Велюш, і захопив не лише молодь, але й спеціалістів Центру. У кожному ангелику — частинка серця і душі, любов та підтримка. У кожній роботі — надія на Перемогу.
 
 
Довідково:
Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації  – це реабілітаційна установа, цільовим призначенням якої є здійснення комплексних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, які досягли повноліття, дітей з інвалідністю, дітей віком до двох років (включно), які належать до групи розвитку щодо отритмання інвалідності, учасників АТО та членів їх сімей, дітей та підлітків з девіантною та деліквентною поведінкою, засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних, професійних здібностей з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.

Центр забезпечує тимчасове перебування на безоплатній основі. Власником і засновником установи є Тернопільська обласна рада.

Основне завдання Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації – створення умов для зменшення та подолання фізичних, психічних, інтелектуальних і сенсорних порушень людей з особливими потребами. Зокрема, коригування порушень розвитку, а головне – формування й вдосконалення необхідних соціальних й побутових навичок.

У Центрі створені умови для запобігання та недопущення дискримінації осіб з інвалідністю, завдяки яким категорії людей почуватимуться повноцінними членами суспільства та зможуть максимально інтегруватися в соціум.

Уся діяльність Центру та його робочий процес спрямовані на розвиток особистості кожної дитини й людини з інвалідністю. А основним орієнтиром є її потреби, інтереси та пріоритети.

Контакти: м. Тернопіль вул. Сахарова, 2, тел: 43-69-69, +38 098 277 81 51