Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

11.10.2023

У ТОКМ відбувся Обласний конкурс серед аматорів образотворчого мистецтва імені Олени Кульчицької

 
Обласний конкурс серед аматорів образотворчого мистецтва імені Олени Кульчицької, що відбувся у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї, символічно матеріалізував недільне свято – День художника. 10 жовтня 2023 року у виставковій залі музею відкрилась експозиція живописних та графічних полотен 49-ти учасників-конкурсантів. Творчі роботи (їх цьогоріч 104)  це одна із колоритних сучасних сторінок мистецького життя краю, саме в якому народилася й художниця Олена Кульчицька.
 
Ініціатор проведення конкурсу образотворчого мистецтва імені Олени Кульчицької – департамент культури та туризму Тернопільської обласної військової адміністрації.
 
Організатори: Тернопільський обласний методичний центр народної творчості та Тернопільський обласний краєзнавчий музей. За умовами конкурсу участь у ньому беруть художники від 18-ти років.
 
До аудиторії мистців та шанувальників прекрасного з вітальним словом на відкритті виставки звернулися: Ярема Шатарський, директор Тернопільського обласного краєзнавчого музею, Світлана Баталюк, директор департаменту культури та туризму Тернопільської обласної військової адміністрації, Володимир Вермінський, директор Тернопільського обласного методичного центру народної творчості.
 
Журі, очолюване директором департаменту культури та туризму ТОВА Світланою Байталюк, обрало переможців конкурсу.
 
Лауреатами стали:
- в номінації «Живопис» – Дорош Володимир;
- в номінації «Графіка» – Окрутний Володимир.
 
Відзначені Дипломами у номінації «Живопис»:
- Мищук Ольга – І ступеня;
- Дячинська Мар’яна – ІІ ступеня;
- Яремко Михайло – ІІІ ступеня.
 
Номінація «Графіка»:
- Поворозник Володимир – І ступеня;
- Колеснік Олена – ІІ ступеня;
- Безкоровайна Марія – ІІІ ступеня.
 
Запрошуємо відвідати виставку, що дарує кольором позитив, вираженням – енергію, концепцією – відчуття креативного творчого зв’язку поколінь.
 
Оленка Крупніцька,
старший науковий співробітник художньо-рекламного відділу ТОКМ