Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

17.10.2023

ТОКІППО запрошує взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції

Конференція «Ціннісні орієнтири сучасної освіти в умовах сьогодення крізь призму Української Хартії вільної людини» відбудеться 27 жовтня 2023 року в онлайн-форматі на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

Мета конференції: реалізація обласної програми впровадження Української Хартії вільної людини в закладах освіти Тернопільської області на 2021–2024 роки, обмін досвідом щодо формування ціннісних орієнтирів сучасної освіти в умовах сьогодення крізь призму УХВЛ, обмін досвідом щодо формування ціннісних ставлень учнівської та студентської молоді в умовах суспільних та освітніх змін.

Основні тематичні напрямки роботи конференції:
1. Пріоритетні ціннісні орієнтири в умовах реформування сучасної освіти крізь призму УХВЛ.
2. Збереження та розвиток української національної ідентичності дітей та молоді в Україні й за кордоном як виклик українській освіті.
3. Національно-патріотичне виховання дітей та молоді в контексті УХВЛ в умовах воєнного стану.
4. Психологічна допомога та психосоціальна підтримка щодо збереження ментального здоров’я учасників освітнього процесу в умовах сьогодення в контексті УХВЛ.
5. Можливості застосування УХВЛ в позашкільній освіті та громадських організаціях у національно-патріотичному вихованні молоді в умовах війни.
6. Громадянська освіта й виховання молодого покоління на основі цінностей УХВЛ.

На конференцію запрошуються: науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники: докторанти, аспіранти, магістранти, студенти, керівники та педагогічні працівники закладів освіти, методисти обласних інститутів післядипломної освіти та інших методичних установ, представники громадських організацій та всі ті, хто зацікавлений проблематикою конференції.

Робоча мова конференції: українська.

Участь у конференції безкоштовна!

Детальніше – за посиланням.