Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.10.2023

Юних виконавців на духових та ударних інструментах запрошують до участі у конкурсі імені Мирона Старовецького

ХХІІІ обласний конкурс імені Мирона Старовецького юних виконавців на духових та ударних інструментах  учнів музичних шкіл та шкіл естетичного виховання — традиційно проводитиметься у два тури. Перший тур проходить у школах. Його переможці беруть участь у заключному турі. Відбувається він очно на базі Тернопільського мистецького фахового коледжу імені Соломії Крушельницької.

Заявки на конкурс приймаються до 6 грудня 2023 року. Розпочнуться музичні змагання 13 грудня.

Кожен учасник повинен дотримуватися умов конкурсу та його вимог. Докладніше тут — Положення про конкурс.

У кожній віковій категорії журі оцінюватиме майстерність учасників у таких групах:  дерев’яні (окрім сопілки), мідні  духові та  ударні інструменти.

Переможці визначатимуться у двох вікових категоріях у кожній групі. Так, I премія — один учасник (у кожній групі);  II премія — два учасники  (у  кожній групі); III премія — три учасники (у кожній групі). За рішенням журі, одному з усіх учасників конкурсу присуджується Гран-прі.

Заповнену заявку необхідно подати за адресою: 46008, м.Тернопіль, вул.Паращука,4, Тернопільський мистецький фаховий коледж ім. Соломії  Крушельницької, з поміткою: «На обласний конкурс юних виконавців на духових та ударних інструментах ім. Мирона Старовецького».

Обласний конкурс імені Мирона Старовецького проводиться з метою виявлення та підтримки найбільш обдарованих дітей; обміну педагогічним досвідом викладачів музичних шкіл; пропаганди виконавської майстерності гри на духових та ударних інструментах.

Організатори конкурсу — дирекція та предметно-циклова комісія оркестрових духових та ударних інструментів Тернопільського мистецького фахового коледжу ім. Соломії  Крушельницької.