Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.11.2023

Тернопільська обласна бібліотека для молоді стала учасником пілотного польсько-українського проєкту

 
Тернопільська обласна бібліотека для молоді – серед учасників пілотного польсько-українського проєкту «Польська полиця в Україні», який реалізується Українським інститутом книги спільно з Інститутом книги у Польщі за підтримки Міністерства культури та національної спадщини Польщі та Міністерства культури та інформаційної політики України.
 
Програма спрямована на поповнення фондів українських бібліотек та популяризація польської літератури у світі.
 
У межах даного проєкту бібліотека отримала 2 комплекти книг, кожен з яких складається з 20 видань, для створення книжкової полиці польської літератури. Отримані книги – це добірки польської класичної та сучасної літератури для дорослих, дитячі та підліткові видання, а також новинки книжкового ринку Польщі у перекладі українською мовою.
 
Проєкт «Польська полиця в Україні» – хороша нагода для читачів дізнатися більше про культуру та літературу Польщі.
 
Крім цього Тернопільська обласна бібілотека для молоді пропонує курси вивчення польської мови.
 
«Ми вважаємо, що вивчити польську мову надзвичайно просто, для цього не потрібно значних матеріальних або часових затрат. Основне – ваша мотивація та бажання отримати знання. Разом з нами ви зможете опанувати базові знання польської мови, навчитеся розуміти співбесідника та вести повноцінні діалоги у найрізноманітніших ситуаціях», – зазначають у бібліотеці.
 
Щонеділі о 12:00  працює розмовний клуб і о 14:00 – навчання для початківців.
Адреса: м. Тернопіль, вул. Нечая, 29 (Новий Світ).
Вартість одного заняття – 25 грн.
Для участі у клубі необхідно виготовити читацький квиток (1-й поверх, каса бібліотеки).
Деталі за телефоном: +38 068 912 16 68.