Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

18.12.2023

Увага!  Засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту переноситься на 14:30 год.

19 грудня  2023 року о 14:30 год. в каб № 531 адмінбудівлі ТОР відбудеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

Орієнтовний порядок денний:                                                                                         

Про звернення депутатів Київської обласної ради VIII скликання до Міністра освіти і науки України щодо недоцільності виокремлення фахових коледжів зі структури закладів вищої освіти та передачі їх до комунальної власності (лист Київської обласної ради VIII скликання від 19 жовтня 2023 року № 2234/06-04).

Інформує: Мисик Володимир Святославович – голова постійної комісії.

Щодо забезпечення харчуванням дітей (лист Тернопільської обласної військової адміністрації від 07 грудня 2023 року № 01-11578/06).

Інформує: Хома Ольга Зіновіївна – директор департаменту освіти і науки Тернопільської обласної військової адміністрації.

Про надання дозволу на списання майна з балансу Тернопільського навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради (лист Тернопільського навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради від 21 листопада 2023 року № 230).

Інформує: Король Ірина Ярославівна – директор Тернопільського навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради.

Про звіт керівника Струсівського обласного мистецького ліцею за період від 21 січня 2022 року – 30 листопада 2023 року (лист Струсівського обласного мистецького ліцею від 05 грудня 2023 року №195).

Інформує: Бурега Оксана Степанівна – директор Струсівського обласного мистецького ліцею.

Про відшкодування витрат на утримання орендованих приміщень (лист управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області від 30 листопада 2023 року №01-26/1189).

Інформує: Моравська Наталія Степанівна – начальник управління Державної служби якості освіти у Тернопільській області.

Про результати відвідування Тернопільського обласного комунального закладу соціальної підтримки та виховання дітей щодо дотримання прав дитини  під час воєнного стану (лист секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 29 листопада 2023 року № 10935.2/23/48.2).

Інформує: Леськів Василь Ігорович – виконувач обов’язків директора Тернопільського обласного комунального закладу соціальної підтримки та виховання дітей.

Про результати відвідування Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради щодо дотримання прав дитини під час воєнного стану (лист секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 29 листопада 2023 року № 10935.2/23/48.2).

Інформує: Осідак Василь Григорович – виконувач обов’язків на посаді директора Гримайлівської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради.

Про виділення додаткових коштів (лист Заліщицького навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради від 26 жовтня 2023 року №212).

Інформує:  Миронюк Богдан Степанович – виконувач обов’язків на посаді директора Заліщицького навчально-реабілітаційного центру Тернопільської обласної ради.

План роботи постійної комісії Тернопільської обласної ради  з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту на 2024 рік.

Інформує:  Мисик Володимир Святославович – голова постійної комісії.