Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.01.2024

Відбудеться засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань охорони здоровя, сім’ї, материнства, дитинства

24 січня 2024 року о 11.00 год. (каб. № 531 адмінбудинку Тернопільської обласної ради)

У разі оголошення повітряної тривоги постійна комісія розпочне (продовжить) свою роботу через 30 хвилин після припинення (відбою) повітряної тривоги.

 Орієнтовний перелік питань, що пропонуються до розгляду на засіданні постійної комісії:

 

1. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр служби крові» Тернопільської обласної ради від 11 січня 2024 року № 21 про виділення коштів на програмне забезпечення донорства крові.

Інформує. Хомінець Василь Петрович – в.о.генерального директора підприємства.

2. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» Тернопільської обласної ради від 11 січня 2024 року № 29/01 про погодження преміювання керівника підприємства.

Інформує. Кобилянська Марія Йосипівна – заступник головного бухгалтера підприємства.

3. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини» Тернопільської обласної ради від 02 січня 2024 року №2 про перелік та вартість складових реабілітаційних послуг, які надаються підприємством на 2024 рік.

Інформує. Кубей Інга Володимирівна – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

4. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини» Тернопільської обласної ради від 04 січня 2024 року №4 про погодження кандидатури на посаду медичного директора підприємства.

Інформує. Кубей Інга Володимирівна – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

Запрошена. Семків Лариса Борисівна – кандидат на посаду медичного директора підприємства.

5. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна клінічна лікарня » Тернопільської обласної ради від 20 грудня 2023 року  про дозвіл на списання.

Інформує.

6. Про розгляд заяви директора комунальної установи Тернопільської обласної ради «База спеціального медичного постачання» від 10 січня 2024 року  про отримання надбавки.

Інформує. Бадовська Тетяна Юріївна – головний бухгалтерустанови Тернопільської обласної ради «База спеціального медичного постачання».

7. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний медичний центр соціально-небезпечних захворювань» Тернопільської обласної ради від 09 січня 2024 року №94/1 про дозвіл на безкоштовну передачу медичного обладнання.

Інформує. Кацалап Ангеліна Ігорівна –  бухгалтер підприємства.

 

8. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради від 09 січня 2024 року №31-01/02 про виділення коштів.

Інформує. Кучмій Ярослав Володимирович – головний бухгалтер підприємства.

9. Про питання для включення  до плану роботи Тернопільської обласної ради на 2024 рік.

Інформує. Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.

10. Про розгляд листа Управління Західного офісу держаудитслужби в Тернопільській області від 05 січня 2024 року №131904-14/102-2024 про результати ревізії.

Інформує. Семерез Володимир Петрович – голова постійної комісії.

Запрошений. Ріпка Олександр Миколайович – генеральний директор (головний лікар) підприємства.

11. Про розгляд листа комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради від 11 січня 2024 року № 48 про погодження переліку та тарифів на платні послуги, які надаються в підприємстві.

Інформує. Новосельський Зіновій Мар’янович – заступниккерівника підприємства.

12. Про розгляд клопотання комунального некомерційного підприємства «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Тернопільської обласної ради від 20 грудня 2023 року № 887 про погодження преміювання керівника підприємства.

Інформує. Новосельський Зіновій Мар’янович – заступниккерівника підприємства.