Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

26.01.2024

Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради перерахувало 1 мільйон гривень на допомогу ЗСУ

КНП «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» ТОР з перших днів війни виконує свою важливу роботу в тилу, а також постійно донатить на потреби ЗСУ.

Лікувальний заклад розташований за 20 кілометрів від Тернополя у селищі Микулинці, в старовинній будівлі палацу графині Потоцької, який є архітектурною пам’яткою XVIII століття. Навколо лікарні – 5 гектарів мальовничого парку.

Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації надає послуги з медичного обслуговування населення по програмі медичних гарантій:

- медична реабілітація дорослих та дітей віком від 3-х років з ураженням опорно-рухового апарату;

- медична реабілітація дорослих та дітей від 3-х років з ураженням нервової системи.

У закладі лікують торфогрязями й високоякісною сірководневою водою з джерела с.Конопківка. За формулою – це сірководнево-гідрокарбонатно-сульфатно-кальцієво-магнієва вода. Найголовнішою її властивістю є здатність справляти біологічний вплив на організм і давати позитивний терапевтичний ефект при тому чи іншому захворюванні.

Важливою складовою життя лікарні стала допомога Збройним Силам України. При кожній можливості заклад долучається до різноманітних зборів та акцій на підтримку наших захисників.

Цього разу КНП «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» ТОР, у рамках співпраці з Благодійним фондом «Колеса Перемоги», перерахувала 1 мільйон гривень на купівлю автомобілів для підрозділу, який боронить наше небо від ворожих БпЛА.

«Ці автомобілі допоможуть нашим бійцям ефективніше виконувати бойові завдання та стануть надійними помічниками у боротьбі з ворогом», – зазначає генеральний директор КНП «Микулинецька обласна фізіотерапевтична лікарня реабілітації» ТОР Зіновій Ясеник.