Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

30.01.2024

На Тернопільщині відбувся Чемпіонат України з лижного двоборства серед юнаків та дівчат

27-28 січня на комплексі лижних трамплінів у м. Кременець пройшов чемпіонат України з лижного двоборства серед юнаків та дівчат на трампліні К-30 м, К-40 м. В програмі змагань були особисті та командні гонки.

Успішно виступили на змаганнях учні Комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна ДЮСШ із зимових видів спорту», показавши свої найкращі результати.

В перший день змагань в особистих гонках серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (трамплін К-30 м, лижна гонка 1,5 км, 1 км) весь п'єдестал переможців зайняли вихованці Тернопільська обласна ДЮСШ із зимових видів спорту.

Юнаки:

І місце – Струмінський Олексій;

ІІ місце – Дубчак Андрій;

ІІІ місце – Фендич Костянтин.

Дівчата:

І місце – Гвоздецька Аліна;

ІІ місце – Євдокімова Софія;

ІІІ місце – Токарська Злата.

Серед юнаків середньої вікової групи (трамплін К-40 м, лижна гонка 2 км) чемпіоном став Струмінський Олександр, друге місце зайняв Євдокімов Станіслав.

Серед дівчат «золоту» нагороду виборола Цибульська Олена.

У другий день змагань в командних гонках серед юнаків молодшої та середньої вікової групи учні школи також зайняли всі призові місця:

І місце – Струмінський Олексій / Струмінський Олександр;

ІІ місце – Дубчак Андрій / Євдокімов Станіслав;

ІІІ місце – Фендич Костянтин / Стрільчук Ігор.

Серед дівчат перемогу вибороли Гвоздецька Аліна та Цибульська Олена.