Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

20.02.2024

У Тернопільській обласній раді підписали Меморандум про співпрацю з Латвійським агентством інвестицій та розвитку в Україні

Тернопільщину з офіційним візитом відвідали Державний секретар Міністерства економіки Латвійської Республіки Едмундс Валантіс, Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Ілгвас Клява, Економічний аташе Посольства Латвійської Республіки в Україні та інші посадовці. У Тернопільській обласній раді відбулась офіційна зустріч керівництва області та представників латвійської делегації. Основна мета візиту – налагодження економічної співпраці.

Під час зустрічі перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук подякував латвійському народу в особі поважних гостей, за вагому підтримку України.

«Латвійська Республіка посідає одне з чільних місць у рейтингу країн з найбільшою допомогою Україні та українським громадянам. Щонайменше 600 мільйонів євро отримала Україна від Латвійської Республіки за 2 останні роки. І ця цифра вражає, адже це майже 1% внутрішнього валового продукту держави», - наголосив Володимир Болєщук.

Під час зустрічі обговорили подальше українсько-латвійське економічне, промислове та науково-технічне співробітництво.

Володимир Болєщук спільно з Айнарсом Межулісом підписали Меморандум про співробітництво між Тернопільською обласною радою та Латвійським агентством інвестицій та розвитку в Україні. Документом передбачено вжиття заходів, спрямованих на формування привабливого інвестиційного іміджу Тернопільщини та України серед потенційних латвійських інвесторів.