Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

27.02.2024

«Кроки для спеціалістів. Організація надання соціальних послуг в територіальній громаді»: U-LEAD запрошує на навчальну програму

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує представників громад Тернопільщини пройти онлайн-навчання та дізнатися як покращити соціальні послуги.

Як організувати діяльність громади у сфері надання соціальних послуг? Як впровадити клієнтоорієнтований підхід в їх наданні? Як забезпечити дотримання стандартів? Як налагодити міжвідомчу взаємодію при наданні соціальних послуг мешканцям?

Відповіді на ці та багато інших запитань надасть нова ініціатива U-LEAD «Кроки для спеціалістів. Організація надання соціальних послуг в територіальній громаді!»

Що це?

Комплексна навчальна програма, яка підвищить рівень професійних компетентностей, навчить інструментам організації і забезпечення соціальних послуг в громаді, а також допоможе налагодити системну діяльність органів місцевого самоврядування щодо надання якісних соціальних послуг, що базуються на клієнтоорієнтованому підході.

Чому саме ця програма?

Учасники/ці навчальної програми:

- дізнаються про базові принципи організації та забезпечення діяльності громади у сфері соціального захисту населення, надання соціальних послуг;

- ознайомляться з особливостями клієнтоорієнтованого підходу в системі надання соціальних послуг;

- ознайомляться з моделями організаційної структури виконавчого органу сільської, селищної, міської ради з питань соціального захисту населення та проаналізують повноваження суб’єктів надання соціальних послуг в громаді;

- визначать інструменти надання соціальних послуг в громаді;

- розберуться з особливостями комплексного підходу до надання соціальних послуг, забезпечення міжвідомчої взаємодії;

- опрацюють практичні кейси, що базуються на реальних робочих ситуаціях;

- дізнаються про досвід інших громад, де успішно реалізовані подібні ініціативи;

- встановлять контакти та налагодять співпрацю з колегами із інших областей України.

Коли?

З 2 квітня 2024 року. Тривалість – 6 тижнів.

Хто може стати учасником програми?

Буде відібрано 45 команд, по 2 представники від кожної громади з населенням до 50 тис. осіб. Команда громади – посадові особи місцевого самоврядування: керівник або спеціаліст структурного підрозділу з питань соціального захисту населення, директор або заступник директора Центру надання соціальних послуг чи Територіального центру соціального обслуговування.

Як взяти участь?

Для участі у відборі необхідно заповнити Заявку, що додається, та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 год 12 березня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «Кроки_Соцпослуги_Назва громади_Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Заході-презентації, що відбудеться 5 березня 2024 року о 10:00 год.

Долучитися до онлайн презентації можна за цим посиланням.