Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

05.03.2024

Відбулася робоча нарада з керівниками психоневрологічних будинків-інтернатів Тернопільщини

Перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук провів робочу нараду з керівниками психоневрологічних будинків-інтернатів нашого краю. Сьогодні, 5 березня, у нараді взяли участь заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель, депутат облради Денис Милий, представники Бережанського,  Буданівського, Мельнице-Подільського, Почаївського,  Скала-Подільського та Теребовлянського психоневрологічних будинків-інтернатів.

Відповідно до рішення Тернопільської обласної ради від 08 лютого 2024 року № 919, створено консультативно-дорадчі органи для покращення роботи психоневрологічних будинків-інтернатів у вигляді наглядових рад.

Наглядова рада утворюється в психоневрологічному будинку-інтернаті з метою здійснення нагляду за його діяльністю, зокрема якістю надання соціальних послуг підопічним – громадянам похилого віку, ветеранам війни та праці, особам з інвалідністю, які проживають в будинку-інтернаті, для забезпечення належного функціонування, зміцнення матеріально-технічної бази закладу.

«Маємо об’єднати наші зусилля для налагодження ефективної роботи наглядових рад, які повинні стати рушійною силою для покращення умов перебування підопічних у психоневрологічних будинках-інтернатах Тернопільщини. Переконаний, що разом зможемо набагато швидше виявляти та вирішувати всі нагальні проблеми, які перешкоджають наданню якісних соціальних послуг», – зазначив Володимир Болєщук.

За підсумками робочої наради керівникам психоневрологічних будинків-інтернатів доручено організувати роботу першого засідання наглядової ради, на якому обрати зі свого складу голову, заступника голови та секретаря наглядової ради з врахуванням засідань наглядових рад інших психоневрологічних будинків-інтернатів.

Під час робочої наради також обговорили поточну діяльність закладів, штатні розписи, кошториси та найболючіші проблеми, з якими доводиться боротися керівництву та персоналу будинків-інтернатів кожного дня.