Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

05.03.2024

Володимир Болєщук оглянув оновлені приміщення у Петриківському обласному геріатричному пансіонаті

Турбота про громадян похилого віку, ветеранів та осіб з інвалідністю, а особливо тих, які залишилися одинокими,  це обов’язок держави та суспільства. Гідні умови старості – це вияв поваги до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на глибоку пошану нащадків, вияв нашого визнання за їх внесок у розвиток та розбудову України. Ми повинні робити все, щоб вони щоденно відчували турботу.

Сьогодні перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук оглянув оновлені приміщення першого поверху Петриківського обласного геріатричного пансіонату. Раніше тут були адміністративно-господарські кабінети, а після ремонту – житлові кімнати на 27 ліжок, де проживатимуть внутрішньо переміщені особи похилого віку. Реконструкцію провели у рамках угоди про співпрацю між Тернопільською обласною радою, Тернопільською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за підтримки Швейцарського Червоного Хреста та Петриківського обласного геріатричного пансіонату.

Петриківський обласний геріатричний пансіонат є стаціонарним закладом соціального захисту, що створений для цілодобового проживання та догляду за громадянами похилого віку та особами, які за станом здоров’я потребують догляду, соціально-побутового медичного обслуговування, соціальних послуг і комплексу реабілітаційних заходів. Медзаклад забезпечує високоякісне надання послуг підопічним. У закладі діє кабінет лікувальної фізкультури, оснащений тренажерами.

На даний час у пансіонаті проживають 175 підопічних, серед яких і внутрішньо переміщені особи.