Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

08.03.2024

«Сильні разом»: в гуманітарному хабі «Нове життя» відбулася презентація проєкту

Комунальна установа Тернопільської обласної ради «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області», відповідно до статутних повноважень, активно налагоджує дієву співпрацю та реалізовує спільні проєкти із закладами та установами освіти області, благодійними фондами і громадськими організаціями.

На виконання умов договору про співпрацю і партнерство КУТОР «Центр аналітично-методичного та матеріально-технічного забезпечення розвитку освітніх закладів області» та Тернопільського благодійного фонду «Карітас» відбулася презентація соціально-педагогічного  проєкту «Сильні разом» за участі представників громадської організації «Майбутнє України Рубіжне».

Мета даного проєкту – впровадження психосоціальної підтримки дітей та дорослих; формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості у школярів та молоді; об’єднання зусиль щодо розвитку благодійництва та благодійної діяльності для надання соціальної підтримки внутрішньо переміщеним особам, багатодітним сім’ям, родинам воїнів, які загинули або ж зараз несуть службу в Збройних Силах України та іншим категоріям населення, які постраждали внаслідок воєнних дій на території України від російської агресії.

Перший день спільної зустрічі організаторів з родинами внутрішньо переміщених осіб у приміщенні гуманітарного хабу «Нове життя» був надзвичайно цікавий та насичений активностями.

Для підтримки психологічного здоров’я, розкриття творчих здібностей дітей представники Карітасу провели заняття з арт-терапії, організували квести та бульбашкове шоу.

У той час дорослі мали можливість отримати фахову юридичну консультацію, обговорити поточні проблеми, та взяти участь в арт-терапевтичному тренінгу для поліпшення психоемоційного стану.

«Дитяча психіка найбільш вразлива до негативних змін зумовлених війною, тому сьогодні діти переключилися від буденних труднощів і отримали позитивні емоції. Плануємо продовжити проведення подібних зустрічей та розширити їх різноманіття цікавими тематичними заходами інформаційного, освітнього й виховного характеру» — зазначила Тетяна Четвертак, директорка установи.