Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

22.03.2024

Визначено переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки

Сьогодні, 22 березня, відбулося заключне засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Конкурсна комісія заслухала публічну презентацію проєкту програми розвитку Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки на один і п’ять років учасника конкурсу Валерія Бачинського та провела з ним співбесіду.

Під час презентації Валерій Йосипович представив власну візію розвитку бібліотеки, окреслив пріоритети в діяльності закладу на наступні п’ять років.

«Мій досвід в сфері культури та інформаційної політики дозволить ефективно удосконалювати та розвивати діючі програми та впроваджувати нові проєкти, залучити додаткові кошти, підтримку меценатів для розвитку культурного життя Тернопільщини в умовах воєнного стану та в період відбудови. Бібліотечна галузь має тримати свій культурний фронт у всій країні, консолідувати суспільство, утверджувати себе в ролі головного інформаційного центру громад, стати рушійною силою інтегрування у європейське співтовариство», – зазначив Валерій Бачинський.

Після співбесіди з кандидатом у формі запитання-відповідь та обговорення конкурсна комісія визначила переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки Бачинського Валерія Йосиповича.

Члени комісії також запропонували внести подання першому заступнику голови Тернопільської обласної ради Володимиру Болєщуку щодо призначення Бачинського Валерія Йосиповича на посаду та рекомендували укласти з ним контракт за результатами конкурсу.