Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

26.03.2024

Тернопільські спортсмени вибороли призові місця на всеукраїнських змаганнях з гирьового спорту

З 22 по 24 березня 2024 року відбувся відкритий чемпіонат Асоціації гирьового спорту України з гирьового спорту серед дорослих, юніорів, юнаків та ветеранів памʼяті захисників, які загинули за незалежність України. Участь у чемпіонаті, який проходив у місті Дубно, взяло майже 200 учасників із 16 команд.
 
Безкомпромісна боротьба на помостах точилась два дні і в її підсумку в загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Рівненської області, друге – Хмельницької області, третє – Тернопільської області.
 
Знову порадували вихованці Комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна ДЮСШ з літніх видів спорту». Вони в складі команди Тернопільської області вибороли п'ять медалей.
 
Денис В'юк став чемпіоном в складі естафетної команди серед дорослих і посів друге місце в класичному двоборстві (поштовх+ривок) серед юніорів.
 
Олександр Тарапата виборов перше місце серед юніорів в класичному двоборстві.
 
Віталій Гурняк і Ростислав Гайдош посіли відповідно друге і третє місце в дисципліні Р-12 (ривок гирі з довільною зміною рук протягом 12 хвилин) в змаганнях серед юніорів.
 
За крок від пʼєдесталу зупинився Володимир Проць, він посів четверте місце в класичному двоборстві серед юніорів.
 
В змаганнях серед ветеранів в дисципліні Р-12 чемпіоном став тренер-викладач нашої школи, Заслужений тренер України з гирьового спорту, Майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон та багаторазовий призер чемпіонатів світу, семиразовий чемпіон та рекордсмен України – Зіновій Кульчицький
 
«Щиро вітаємо з високими результатами і бажаємо подальших успіхів. Особлива вдячність нашим Збройним сили України, та всім хто має відношення до захисту нашої країни», – зазначають у Тернопільській обласній ДЮСШ з літніх видів спорту.