Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

15.04.2024

40 дітей військових з Тернопільщини влітку вирушать на оздоровлення до Латвії

Про це перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук домовився з головою правління Латвійської залізниці пані Вітою Долоде-Андрес під час робочого візиту в Латвійську Республіку. Діти з Тернопільщини відпочиватимуть та оздоровлюватимуться в одному з навчально-оздоровчих закладів дружньої країни.

Метою поїздки Володимира Болєщука був розвиток співпраці Тернопільщини з громадами Латвії та обговорення майбутніх спільних проєктів, спрямованих на підтримку України. Зокрема, важливим підсумком візиту стало підписання двосторонньої угоди про співпрацю між громадою краю Марупе та Великоберезовицькою громадою.

«Це перша така угода для Великоберезовицької громади, – розповів Володимир Болєщук. – У рамках угоди планується обмін досвідом у здійсненні економічної, освітньої, культурної, спортивної діяльностей, співпраця у сфері охорони здоров’я, містобудування, торгівлі, науково-технічної, житлово-комунальної сфери, охорони навколишнього середовища, туризму».

Також під час візиту у співпраці з економічним аташе Латвійської Республіки в Україні, головою зовнішньоекономічного представництва Латвійської агенції інвестицій та розвитку в Україні паном Айнарсом Межулісом відбулися зустрічі у Союзі муніципалітетів Латвії, Міністерствах економіки та сільського господарства, Державному акціонерному товаристві «Latvijas dzelzceļš» (Латвійська залізниця), муніципалітеті Марупи, закладах освіти і культури Марупського краю, а також з підприємцями, які планують і розвивають співпрацю та допомогу Україні.

В рамках візиту Володимир Болєщук зустрівся із високопосадовцями Латвійської Республіки: Надзвичайним і Повноважним Послом України в Латвійській Республіці паном Анатолієм Куцеволом, Державним секретарем Міністерства економіки Латвійської Республіки Едмундсом Валантісом, Міністром сільського господарства Латвії паном Армандом Краузе, членом правління Латвійської залізниці пані Вітою Долоде-Андрес.