Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

25.04.2024

У Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці провели психосоціальний груповий тренінг

24 квітня в Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці в рамках проєкту «Україна – Словенія: дружній простір» відбувся психосоціальний груповий тренінг для внутрішньо переміщених осіб «Стрес та емоційне вигоряння, способи нейтралізації». Учасниками тренінгу були представники громадських організацій «ВПО України. Тернопіль» і Хаб «Нове Життя».

Тренінг став справжнім джерелом позитивної енергії та нових знань! Це було захоплююче й корисне зібрання, що об'єднало людей з різних куточків країни, щоб разом знайти ефективні способи боротьби зі стресом та емоційним вигорянням. Після важких життєвих обставин, багато внутрішньо-переміщених осіб стикаються з емоційною та психологічною напругою, тому такі тренінги мають велике значення для відновлення внутрішньої гармонії та пошуку нових джерел сили.

Учасники мали можливість не тільки дізнатися про різні техніки боротьби зі стресом, а й попрактикуватися в застосуванні цих методів. Тренер-професійний психолог створила атмосферу довіри та підтримки, що дозволило кожному відчути себе в безпеці та розслабитися. Протягом тренінгу відбулися активні дискусії, рольові ігри та релаксаційні вправи, які допомогли учасникам зняти напругу та знайти нові шляхи вирішення життєвих проблем. Особливий акцент був зроблений на розвитку навичок емоційного регулювання та спільній роботі над зміцненням духу.

Захід, організовано в рамках проєкту «Україна – Словенія: дружній простір» і є чудовим прикладом того, як міжнародна співпраця може допомогти людям у складних життєвих ситуаціях. Він довів, що навіть у найважчі часи, спільні зусилля та підтримка можуть створити дружню атмосферу, де кожен може знайти розраду та натхнення. Цей тренінг залишив учасників із почуттям тепла, спільності та позитиву, а також із новими знаннями та навичками, які допоможуть їм у подальшому житті. Тому це не просто захід, а цілий крок до емоційного відновлення і позитивних змін!

Даний проєкт реалізується за фінансової підтримки програми «Culture Helps / Культура допомагає», яка співфінансується Європейським Союзом у межах спеціального конкурсу пропозицій для підтримки українських переміщених осіб та українського культурного та креативного секторів. Проєкт імплементується Інша Освіта / Insha Osvita  (UA) спільно з zusa (DE).