Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

28.05.2016

28 травня у доросле життя вирушать майже 5 тисяч тернопільських випускників

Очільники краю вітають юнаків та дівчат із закінченням школи

Дорогі випускники!

Сьогодні у Вас радісний і водночас сумний день. Ви прощаєтесь зі школою, а відтак із дитинством. Позаду складні та не дуже уроки, шумливі, дзвінкоголосі перерви, контрольні та екзамени, шкільні вечірки і дитячі пустощі. Попереду - щоденні клопоти, серйозна відповідальність, вибір професії та інші, не менш складні, моменти прийняття рішень,  тобто все, що міститься у словосполученні доросле життя. Ви стоїте на його порозі, змужнілі та радісні, сповнені сил та хоробрості, молодого завзяття здолати будь-які труднощі, підкорити найнедосяжніші вершини. І Ви здійсните усі найсміливіші наміри. Адже отримали чималі знання та навики. Школа дала Вам не лише основи наукових  досягнень та інформацію у найрізноманітніших галузях, а й виховала і, це не менш важливо, справжніх патріотів, послідовників демократичних, гуманістичних поглядів, порядних, добрих людей. Подякуймо за це Вашим вчителям.

Низький уклін і Вам, шановні батьки.  Сьогоднішнє свято для Вас також радісне і щемливе. Адже діти Ваші виросли і йдуть у доросле житейське море. Тож благословіть їх на щасливу, але й відповідальну дорогу.

Дорогі наші юні!

Ваші батьки, вчителі, усі ми - громада Тернопілля  віримо у Вас, адже Ви - успішне, щасливе майбутнє краю, України. Тож у добру путь!

 

Голова обласної державної адміністрації           Голова обласної ради            

Степан Барна                                                        Віктор Овчарук