Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

30.05.2016

Тернопільський радіозавод „Оріон” виставлено на продаж

На 01 липня 2016 року заплановано проведення конкурсу з продажу пакета акцій (96,129 % статутного капіталу) ПАТ „Тернопільський радіозавод „Оріон”.

До продажу пропонується пакет акцій у кількості 99 543 480 штук, що становить 96,129 відсотків статутного капіталу ПАТ. Початкова ціна пакета акцій складає 140 мільйонів 750 тисяч гривень. Номінальна вартість однієї акції – 0,25 грн.

ПАТ „Тернопільський радіозавод „Оріон” не є монополістом на загальнодержавному та регіональному ринках. Основний вид продукції підприємства – засоби радіозв’язку, апаратура для запису та відтворення звуку і зображення.

ПАТ радіозавод „Оріон” розташований у зоні міста Тернополя та має транспортне сполучення з усіма мікрорайонами міста.

Держава, продаючи майже стовідсотковий пакет акцій, має на меті знайти ефективного власника, який повинен забезпечити розширення виробництва, освоїти нові ринки збуту, і передбачила виконання ним фіксованих умов. Серед основних - протягом 5-ти років з моменту укладення договору дотримуватись тих видів економічної діяльності, які є на дату підписання договору купівлі-продажу пакета акцій, забезпечення освоєння нових видів продукції та послуг, здійснення заходів з технологічного переозброєння та модернізації механообробного та інструментального виробництва, а також інші умови стосовно економічної, інноваційно-інвестиційної, соціальної та природоохоронної діяльності товариства.

Приймання конкурсної документації та остаточного проекту договору купівлі-продажу завершується 21 червня 2016 року о 17.00. Телефон Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області: (0352) 25 04 87.