Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

09.12.2016

Орієнтовні питання

порядку денного засідання постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, туризму, курортно-рекреаційної та зовнішньоекономічної діяльності

 

14 грудня 2016 р. 11.00 год. каб. 531 м.Тернопіль
       

           1. Про розгляд звернення підприємства Тернопільської обласної ради «Заліщицька районна друкарня» від 10 листопада 2016 року №14 щодо списання з балансу підприємства основних засобів- обладнання.

             Інформує: в.о.директора підприємства Тернопільської обласної ради «Заліщицька районна друкарня» Н.І.Тартачник Н.І.

 

           2. Про розгляд звернення комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» від 23 листопада 2016 року №575 щодо надання згоди на прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області і на баланс КЗ ТОР «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» санітарного автомобіля УАЗ №3741 ТКV-3962 МДАІ, 2012 року випуску, державний номер ВО66-45ВВ для подальшого його використання на Зборівській підстанції Е /Ш/МД .

           Інформує: Головний лікар комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Джус М.І.

 

           3. Про розгляд звернення комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Видавництво «Рада» від 21 листопада 2016 року №39 щодо розгляду і затвердження статуту підприємства у новій редакції.

           Інформує: В.О.директора Ткаченко І.В.

 

           4. Про розгляд звертання Тернопільського обласного комунального підприємства «Містобудівельник» від 16 листопада 2016 року №20-16 щодо розгляду і затвердження статуту підприємства у новій редакції.

           Інформує: директор Тернопільського обласного комунального підприємства «Містобудівельник» М.Я.

 

           5. Про розгляд звернення комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» від 24 листопада 2016 року №11746/4 щодо надання дозволу диспансеру на списання з балансу основних засобів.

           Інформує: Головний лікар комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний наркологічний диспансер» Галанов В.С.

 

           6. Про розгляд звернення Підволочиської районної державної адміністрації від 23 листопада 2016 року №01-122/01-19 щодо надання архівному відділу Підволочиської районної державної адміністрації приміщення по вул.І.Франка,2 в смт Підволочиськ в оренду.

           Інформує: Генеральний директор ТОВТАО Марків Н.Я.

 

           7. Про розгляд звернення Тернопільського обласного комунального підприємства «Експерт» від 29 листопада 2016 року №20 щодо розгляду і затвердження статуту підприємства.

         Інформує: Директор ТОКП «Експерт» Степаненко О.І.

 

           8. Про розгляд пакету документів наданих КП теплових мереж ТОР «Тернопільтеплокомуненерго» від 28 листопада 2016 року №1730/04 на вимогу постійної комісії.

           Інформує :

 

           9. Про розгляд звернення ТОВТАО від 01 грудня 2016 року ;448 щодо укладення договору позички на приміщення аптеки, яке перебуває на балансі комунального закладу Тернопільської обласної ради «Тернопільська університетська лікарня».

           Інформує: Генеральний директор ТОВТАО Марків Н.Я.

 

        10. Про розгляд клопотання Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні від 3 листопада 2016 року №07-27/4141 щодо   надання дозволу на списання з балансу лікарні транспортних засобів: ВАЗ-21063, ВАЗ-21063.

         Інформує: головний лікар Тернопільської обласної комунальної клінічної психоневрологічної лікарні Шкробот В.В..

 

             11. Про розгляд клопотання комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» від 6 грудня 2016 року №600 щодо списання з балансу закладу основних засобів.

             Інформує: Головний лікар комунального закладу Тернопільської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Джус М.Я.