Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

27.02.2018

2 березня 2018 року о 12.30 у кабінеті № 532   працюватиме  постійна комісія 

2 березня 2018 року о 12.30 у кабінеті № 532   працюватиме  постійна комісія обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту. 

Порядок денний

(проект)          

     1. Про погодження штатних розписів закладів та установ освіти обласного підпорядкування, згідно листа від 16 лютого 2018 року № 05/474-07.

Колегіуму-інтернату «Знамення»;

Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру;

Новосільського обласного спеціального навчально-виховного   комплексу;

Теребовлянського навчально-виховничого комплексу;

Струсівської школи-інтернату;

Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою;

Бережанської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст.

     Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської державної адміністрації О.З.Хома. 

    2. Про розгляд подання Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 31 січня 2018 року №01/316-07 щодо  ліквідування Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації».

Інформує: начальник управління освіти і науки Тернопільської державної адміністрації О.З.Хома.                                    

        3. Про розгляд звернення «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» від 26 січня 2018 року  №23 щодо можливості виділення додаткових коштів на потреби життєдіяльності коледжу, передбачених Програмою,у сумі 600 000 грн.

Інформує: в.о директора  «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» П.І.Якимець. 

4Про розгляд інформації Тернопільської обласної державної адміністрації від 29  січня 2018 року № 03-491/05-30 щодо реалізації заходів обласної програми впровадження  Української Хартії вільної людини в навчальних закладах Тернопільської області на 2017-2020 роки у 2017 році.

Інформує: заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Г.В.Зварич. 

  1.   Про розгляд звернення громадської організації»Центр військово-спортивного  виховання «Патріот Галичини» від 31 січня 2018 року  № 1/2018р  щодо передачі в користування колишнього спортивного комплексу в с.В.Гаї Тернопільського району.

Інформує: голова громадської організації»Центр військово-спортивного  виховання «Патріот Галичини» Є.В.Шамрай. 

  1. Про розгляд звернення Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Олександра Барвінського  від 26 січня 2018 року № 22 щодо надання дозволу на зменшення площі оренди студентської їдальні на 95,95 кв.м., що перебуває н балансі Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Олександра Барвінського  і є в оренді ТОВ «БЕНЕФІС ФУД».

Інформує: директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. Олександра Барвінського Р.І.Пахолок. 

7.Про розгляд звернення Новосільського обласного спеціального навчально-виховничого комплексу від 29 січня 2018 року № 20  щодо виділення коштів згідно  проектно-коштористної документації в сумі 2 281 304,63 грн.

Інформує: директор Новосільського обласного спеціальний навчально-виховничого комплексу Д.Й.Коменда. 

8Про розгляд звернення комунальної установи Тернопільської обласної

Ради «Тернопільська  обласна школа   вищої    спортивної    майстерності»  від 1 лютого 2018 року щодо надання нежитлового приміщення цокольного поверху гуртожитку по вулиці Б.Лепкого,5 в місті Тернополі для облаштування залу для занять спортсменами школи відділень: важкої атлетики, велосипедного спорту, боксу.

             Інформує: директор Тернопільської обласної Ради «Тернопільська  обласна школа   вищої    спортивної    майстерності» О.Є.Любінський. 

9. Про розгляд звернення комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» від 1 лютого 2018 року № 21 щодо надання даній школі нежитлового приміщення цокольного поверху гуртожитку по вулиці Б.Лепкого,5 в місті Тернополі для організації адміністративної, навчально-тренувальної та спортивної роботи серед вихованців груп тренерів-викладачів з боксу, боротьби вільної,важкої атлетики, армреслінгу, гирьового спорту.

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» О.Ю.Куриляк. 

10.Про розгляд звернення Івано-Пустівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів від 16 січня 2018 року № 8 щодо виділення коштів для продовження будівництва спортзалу, проектна кошторисна вартість якого становить 1050000,00 гривень.

Інформує: директор Івано-Пустівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Н.М.Григорів. 

11. Про звернення в.о. начальника Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Миколи Ярославовича Плаксія щодо внесення змін  у розпорядження голови Тернопільської обласної ради від 30 серпня 2017 року № 177 «Про призначення  Плаксія Миколи Ярославовича виконуючим обов’язки на посаді начальника Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою», в частині займаної посади згідно з переведенням на посаду заступника із господарської роботи.

Інформує: в.о. начальника Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою М.Я.Плаксій. 

12.Про інформацію щодо протоколу №3 засідання робочої групи щодо вирішення питання забезпечення належними приміщеннями Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв ім. Ігоря Герети від 30.01.2017 року.

Інформує: заступник голови обласної ради Л.Л.Крупа. 

13.Про розгляд листа комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» від 14 грудня 2018 року № 260 щодо виділення коштів у сумі 200 000,00 грн. для проведення  спортивних заходів з видів спорту на 2018 рік.

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» О.Ю.Куриляк. 

14.Про розгляд листа Управління містобудування та архітектури  Тернопільської обласної державної адміністрації від 9 лютого 2018 року № 02-06/131 щодо виконання обласної програми забезпечення молоді житлом на 2014-2017 роки.

Інформує: начальник Управліннямістобудування та архітектури  Тернопільської обласної державної адміністрації В.М.Харченко.

15. Про розгляд листа Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 22 січня 2018 року № 01-06/67 щодо дозволу на здачу в оренду кімнати № 1-50 прощею 5,1 кв.м. в приміщенні гуртожитку інституту по вул. В.Громницького, 1 для розміщення  магазину з продажу книг. 

Інформує: директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти О.М.Петровський. 

16.Про розгляд звернення комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» від 17 січня 2018 року № 07 щодо надання Тернопільській обласні дитячо-юнацькій спортивній школі з літніх видів спорту адміністративного приміщення для функціонування, організації адміністративної, навчально-тренувальної та спортивної роботи.

Інформує: директоркомунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа з літніх видів спорту» О.Ю.Куриляк.

17. Про розгляд інформації Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 1 лютого 2018 року № 05/337-07 щодо звіту про виконання обласного бюджету закладами та установами освіти за 2017 рік.

Інформує: начальник управлінняосвіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації О.З.Хома. 

18. Про розгляд звернення Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної   творчості   учнівської  молоді    від  15  лютого   2018    року № 01-18/22 щодо погодження Плану заходів з підготовки та відзначення 70-річчя юннатівського руху на Тернопільщині.

Інформує: директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної   творчості   учнівської  молоді І.І.Герц. 

19. Про внесення змін до плану роботи постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту І.Ю.Леськів. 

20. Про розгляд відповіді Міністерства оборони України від 17 лютого 2018 року № 220/944 з приводу рішення Тернопільської обласної ради щодо матеріального забезпечення навчального курсу «Захист Вітчизни » для проведення допризовної підготовки в загальноосвітніх школах, коледжах, училищах Тернопільської області.

Інформує: голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту І.Ю.Леськів. 

21. Про розгляд інформації Управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації від 22 лютого 2018 року № 04/533-07 щодо ходу виконання обласної програми фінансової підтримки підготовки фахівців для професійного кадрового забезпечення Збройних Сил  України та інших силових структур на базі державного навчального закладу «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» на 2016-2020 роки.

Інформує: начальник управлінняосвіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації О.З.Хома. 

(установи,  що перебувають в галузевому підпорядкуванні управління фізичної культури та спорту ОДА) 

  22. Про розгляд  інформації обласної дитячо-юнацької спортивної школи у 2017 році від 1 лютого 2018 року № 14 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директоробласної дитячо-юнацької спортивної школи В.П.Куземчак. 

23. Про розгляд  інформації комунальної установи Тернопільської обласної   школи   вищої   спортивної  майстерності  за  2017 рік  від 1 лютого 2018 року № 20/01-09 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної   школи   вищої   спортивної  майстерності  О.Є.Любінський. 

24. Про розгляд  інформації комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» за  2017 рік  від 1 лютого 2018 року №26 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту» В.М.Приймак 

25. Про розгляд  інформації комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із літніх видів спорту» за  2017 рік  від 1 лютого 2018 року №22 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із літніх видів спорту» О.Ю.Куриляк. 

(установи,  що перебувають в галузевому підпорядкуванні відділу сімї та молоді ОДА) 

26. Про розгляд  інформації Тернопільського обласного молодіжного методичного центру за  2017 рік  від 1 лютого 2018 року № 06 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор Тернопільського обласного молодіжного методичного центру Б.Л.Бутковський. 

27. Про розгляд  інформації Тернопільського обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за  2017 рік  від 1 лютого 2018 року № 05 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор Тернопільського обласного соціального гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування А.І.Береза. 

28. Про розгляд  інформації Тернопільського обласного центру соціально-психологічногої допомоги «Родина» щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор Тернопільського обласного центру соціально-психологічногої допомоги «Родина» В.П.Лукович

29. Про розгляд  інформації Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді за 2017 рік від 1 лютого 2018 року № 51 щодо звітування керівника про діяльність даної установи.

Інформує: директор Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді Б.Д.Рокочий. 

(установи,  що перебувають в галузевому підпорядкуванні управління освіти і науки ОДА) 

30. Про розгляд  інформації Державного навчального закладу «Вишнівецький професійний ліцей» Мороза В.А. щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу «Вишнівецький професійний ліцей» В.А.Мороз. 

31. Про розгляд  інформації ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» щодо звітування керівника про діяльність даної установи за 2016-2017 навчальний рік.

Інформує: директор ДНЗ «Кременецький професійний ліцей» М.С.Яськевич. 

32. Про розгляд  інформації Державного професійного-технічного навчального    закладу    «Заліщицьке    вище     професійне      училище»    від 25 січня 2018 року № 14 щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного професійного-технічного навчального закладу «Заліщицьке вище професійне училище» В.С.Стояк. 

33. Про розгляд  інформації ДНЗ «Підволочиський професійний ліцей» від 29 січня   2018 року   №28   щодо   виконання   функціональних  обов’язків  за 2017 рік .

Інформує: директор ДНЗ «Підволочиський професійний ліцей» В.С.Петрушка. 

34. Про розгляд  інформації Державного навчального закладу «Почаївське вище професійне училище» від 25 січня 2018 року № 42 щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу «Почаївське вище професійне училище» Р.П.Іськов. 

35. Про розгляд  інформації Професійного ліцею  «Скалатський професійний ліцей» від 25 січня 2018 року № 28 щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор «Скалатський професійний ліцей» Н.В.Бабійчук. 

36. Про розгляд інформації Державного навчального закладу  «Підгаєцький професійний аграрний ліцей» від 25 січня 2018 року  № 61 щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу  «Підгаєцький професійний аграрний ліцей» І.А.Мицько. 

37. Про розгляд інформації Державного навчального закладу  «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: в.одиректора Державного навчального закладу  «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою» П.І.Якимець. 

38. Про розгляд інформації Державного навчального закладу  «Бучацьке професійно-технічне училище»  щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу  «Бучацьке професійно-технічне училище» В.А.Бугаєнко. 

39. Про розгляд інформації Державного навчального закладу  «Хоростківський   професійний сільськогосподарський ліцей»  від  25 січня 2018 року № 14 щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: в.одиректора Державного навчального закладу  «Хоростківський  професійний сільськогосподарський ліцей» М.С.Павлик. 

40. Про розгляд інформації Державного навчального закладу  «Чортківське вище професійне училище» від 23 січня 2018 року № 23 щодо виконання  функціональних обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу  «Бучацьке професійно-технічне училище» О.В.Іванілов.

 41. Про розгляд інформації Лановецької філії Державного навчального закладу  «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною   підготовкою»   щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Лановецької філії Державного навчального закладу  «Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною   підготовкою» В.І.Ткачук. 

42. Про розгляд інформації Державного навчального закладу   «Шумське професійно-технічне училище»   щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу   «Шумське професійно-технічне училище»  Ф.П.Куц. 

43. Про розгляд інформації Державного навчального закладу   «Борщівський професійний ліцей»   щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Державного навчального закладу  «Борщівський професійний ліцей» І.Є.Драпак. 

44. Про  розгляд  інформації  Професійно-технічне   училище   № 34 смт. Коропець від 28 січня 2018 року № 18 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор     Професійно-технічного       училища     №  34 смт. Коропець Л.М.Довбенко. 

45. Про  розгляд  інформації  Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя від 28 січня 2018 року № 18 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор коледжу інформації  Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя І.Б.Баліцький. 

46. Про  розгляд  інформації  Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка від 25 січня 2018 року № 01-09/2-13 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: ректор Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Тараса Шевченка А.М.Ломокович. 

47. Про  розгляд  інформації обласного закладу освіти «Заліщицький обласний багато професійний навчально-реабілітаційний центр» від 23 січня 2018 року № 18 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор обласного закладу освіти «Заліщицький обласний багато професійний навчально-реабілітаційний центр» Б.С.Миронюк. 

48. Про  розгляд  інформації Новосільського обласного спеціального навчального-виховного комплексу від 25 січня 2018 року № 17 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Новосільського обласного спеціального навчального-виховного комплексу Д.Й.Коменда. 

49. Про  розгляд  інформації Теребовлянського навчально-ребілітаційого центру від 24 січня 2018 року № 12 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Теребовлянського навчально-ребілітаційого центру М.Б.Кацан. 

50. Про  розгляд  інформації закладу освіти І-ІІІ ступенів «Тернопільський  обласний  навчально-ребілітаційний  центер» від 18 січня 2018 року № 10 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор закладу освіти І-ІІІ ступенів «Тернопільський  обласний  навчально-ребілітаційний  центер» І.Я.Король. 

51. Про  розгляд інформації Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради від 24 січня 2018 року № 23 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради І.М.Сачило. 

52. Про  розгляд інформації Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою від 26 січня 2018 року № 31 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Коропецького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою М.Я.Плаксій. 

53. Про  розгляд інформації колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с.Зарваниця Теребовлянського району щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: в.о директора колегіуму-інтернату «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування у с.Зарваниця Теребовлянського району М.В.Миськів. 

54. Про  розгляд інформації Тернопільського комунального територіального відділення Малої академії наук України щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Тернопільського комунального територіального відділення Малої академії наук України О.М.Мигайчук

55. Про  розгляд інформації Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання від 23 січня 2018 року № 37 щодо  виконання  функціональних  обов’язків за 2017 рік .

Інформує: директор Бережанської обласної комунальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням трудового навчання М.В.Старко.

56. Про  розгляд інформації Гримайлівської санітарної  загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради від  24  січня  2018  року   щодо    виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Гримайлівської санітарної  загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради В.Г.Осідак. 

57. Про  розгляд інформації Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради  щодо    виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради   О.В.Рудник. 

58. Про  розгляд інформації Теребовлянського навчально-виховного комплексу від 25 січня 2018 року № 16  щодо    виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Теребовлянського навчально-виховного комплексу О.В.Архитко. 

59. Про  розгляд інформації Струсівської санітарної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів від 25 січня 2018 року № 14  щодо    виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Струсівської санітарної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів В.М.Кирилюк. 

60. Про  розгляд інформації Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку  від 19 січня 2018 року № 19  щодо    виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільського обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку  В.В.Долинний. 

61. Про  розгляд інформації Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського щодо    виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського Р.І.Пахолок.

 62. Про  розгляд інформації комунальної установи «Тернопільська обласна психо-медико-педагогічна консультація» від 23 січня 2018 року № 03/09 щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільська обласна психо-медико-педагогічна консультація» С.І.Лоза. 

63. Про  розгляд інформації Чортківського гуманітарно-педагогічний коледж ім. Олександра Барвінського від 25 січня 2018 року № 22 щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Чортківського гуманітарно-педагогічний коледж ім. Олександра Барвінського Р.І.Пахолок. 

64. Про  розгляд інформації Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій від 24 січня 2018 року № 22 щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій В.М.Ткач. 

65. Про  розгляд інформації Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації» 30 січня 2018 року № 9 щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільської обласної комунальної установи «Відділ соціального розвитку при управлінні освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації»  Я.М,Юрків. 

66. Про розгляд інформації Тернопільського комунального центру туризму, краєзнавства, спорту, та екскурсій учнівської молоді щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільського комунального центру туризму, краєзнавства, спорту, та екскурсій учнівської молоді О.Г.Пшенична. 

67. Про розгляд інформації Тернопільського комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнів молоді від 25 січня 2018 року № 18-01/18 щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільського комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнів молоді Й.І.Кохан. 

68. Про розгляд інформації Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді І.І.Герц. 

69. Про розгляд інформації Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти від 25 січня 2018 року № 01-02/86 щодо виконання   функціональних   обов’язків  за 2017 рік.

Інформує: директор Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти О.М.Петровський.