Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

30.05.2024

Літня екологічна школа – 2024 

Цікаво і змістовно можуть провести своє дозвілля школярі закладів освіти міста та гості Тернополя на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. З 17 по 28 червня тут функціонуватиме Літня екологічна школа. 
 
Літня екологічна школа – це своєрідна «Школа в природі», яка сприяє входженню особистості в сучасне соціокультурне середовище, формує інтелектуальний розвиток, духовно збагачує і покращує фізичний стан дитини, адаптацію її до життя в урбанізованому світі, а також дозволяє дітям самостійно здобувати і застосовувати екологічні знання, формувати навички екологічно доцільної поведінки, вміння прогнозувати свої дії щодо навколишнього природного середовища, творчо мислити. Поряд з цим Літня екологічна школа – майданчик для професійного самовизначення дитини та надання їй додаткової допрофесійної підготовки з біології, агробіології, екології.
 
Психоемоційне, стресове навантаження, що характерне для воєнного стану, допоможе зняти Релаксаційно-екологічна стежка здоров’я, яка функціонує в закладі позашкільної освіти.
 
Літня екологічна школа працює за такими напрямками :
- «Я - еколог»;
- «Я - флорист»;
- «Я - дослідник»;
- «Я - любитель домашніх тварин»;
- «Я - народознавець».
 
Літня екологічна школа – 2024 працюватиме з: 17.06.2024р. – 28.06.2024р. понеділок – п’ятниця з 10:00 до 14:00 год., школярів віком до 14 років повинні супроводжувати батьки. Під час роботи школи будуть дотримані правила безпеки воєнного стану в Україні. В закладі позашкільної освіти функціонує укриття.
 
Зареєструватися у Літню екологічну школу можна до 9 червня за посиланням: https://docs.google.com/.../18tkii8XjoHXht3WDE.../edit Заняття у Літній екологічній школі безкоштовні!!!
 
Адреса: м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 21  тел.(0352) 25-05-46