Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.06.2024

Відбудеться круглий стіл на тему:«Міжнародне територіальне співробітництво органів місцевого самоврядування: стан та перспективи розвитку. Функціонування інституту старост в умовах подолання викликів воєнного часу»

Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування відповідно до Плану роботи Комітету на період одинадцятої сесії Верховної Ради України IХ скликання проведе круглий стіл на тему: «Міжнародне територіальне співробітництво органів місцевого самоврядування: стан та перспективи розвитку. Функціонування інституту старост в умовах подолання викликів воєнного часу».

Під час першої панельної дискусії круглого столу, присвяченій питанням міжнародного територіального співробітництва, планується обговорити сучасний стан та нові можливості для органів місцевого самоврядування щодо співробітництва з європейськими громадами в контексті прийнятого Парламентом 24 квітня 2024 року Закону України № 3668-ІХ «Про міжнародне територіальне співробітництво України» та проєкту Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання участі державних органів та органів місцевого самоврядування в реалізації програм та проектів міжнародної технічної допомоги та транскордонного співробітництва» (реєстр. № 10284), в тому числі за допомогою залучення коштів європейських фондів через програму INTERREG Europe.

Друга панельна дискусія торкатиметься питань діяльності старост в умовах дії правового режиму воєнного стану, особливостей законодавчого регулювання інституту старост у воєнний та перехідний період.

До участі у заході запрошено народних депутатів України, представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів.

Круглий стіл відбудеться 11 червня 2024 року о 12:30 у змішаному форматі: наживо (с. Мошни, Черкаський район, Черкаська область) та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Online-трансляція заходу здійснюватиметься на youtube-каналі Комітету.

Захід відбудеться за сприяння та підтримки проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

Контактна особа: головний консультант секретаріату Комітету
Кириленко Ольга Володимирівна, тел.: 044 255 23 42;
ел. пошта: 
kyrylenko-o@rada.gov.ua.