Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

13.06.2024

Колектив Микулинецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації передав понад 20 FPV-дронів бійцям

Дрони – це те, чого сьогодні найбільше потребують Захисники і Захисниці. Це зброя, яка допомагає ефективно знищувати ворога, склади окупантів та їхню техніку.

Працівники Микулинецької обласної фізіотерапевтичної лікарні реабілітації за власний кошт придбали та передали 21 FPV-дрон воїнам третьої окремої штурмової бригади. Медики комунального закладу неодноразово допомагали бійцям та забезпечували їх технікою, медикаментами та іншими потрібними на фронті речами.

«Ми традиційно допомагаємо третій окремій штурмовій бригади з початку повномасштабного вторгнення. Радіємо, що можемо допомогти воїнам. Зараз такий час, що українці повинні об’єднатись заради допомоги ЗСУ, адже це єдина інституція в нашій державі, яка може нас врятувати і зберегти Україну»,  сказав головний лікар медзакладу Зіновій Ясеник.

FPV-дрони  це безпілотні літальні апарати, які оснащені функцією «вид від першої особи».   

«Завдяки підтримці керівника та колективу медзакладу багато хлопців нашої бригади живі. Вони допомагають саме в такий момент, коли нам дуже потрібно. Дякуємо колективу медичного закладу і Тернопільській обласній раді за допомогу»,  сказав один з воїнів бригади.

Дрони-камікадзе допоможуть третій окремій штурмовій бригаді ефективніше нищити ворога на Сході.

«Допомога Захисникам і Захисницям – пріоритет для кожного українця. З першого дня війни колектив медзакладу відгукується на багато волонтерських проєктів. Вони допомагають Збройним Силам України боронити державу. Це приклад волонтерської роботи для інших закладів», – сказав депутат Олег Боберський.