Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

03.07.2024

«Custody Records»: у Тернополі презентували роботу сучасного фронт-офісу поліції

У відділенні поліції Nº1 (м. Тернопіль) Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області відбулося відкриття фронт-офісу з впровадженням інформаційної підсистеми Національної поліції України «Custody Records». Участь у заході взяв перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

Система дотримання прав людини в поліцейській діяльності «Custody Records» забезпечує повний моніторинг всіх дій, які проводяться із затриманим, з моменту фактичного затримання й до застосування судом запобіжного заходу і направлення особи до слідчого ізолятора або до звільнення особи з-під варти.

3 моменту затримання особа перебуває під контролем поліції, що автоматично покладає на державу і насамперед правоохоронні органи відповідальність створити безпечні умови її тримання та перебування в умовах ізоляції. Держава зобовʼязана убезпечити затриманих осіб від усіх загроз та небезпек, які потенційно можуть виникнути із ними як з боку поліцейських так і з боку інших затриманих. Саме така мета покладена у філософію поширення системи «Custody Records».

Довідково:

Система «Custody Records» фіксує всі дії правоохоронців із затриманими особами під час їхнього перебування під контролем держави і включає інспекторів з прав людини, зонування підрозділу поліції (службова зона/зона Custody Records), систему відеонагляду 24/7, інтегровану з інформаційною підсистемою Custody Records, що у свою чергу є частиною інформаційної підсистеми Національної поліції України, а також дистанційний зовнішній моніторинг.