Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

16.07.2024

На Тернопільщині таборували пластуни станиць Зборів та Бучач

З 1 по 15 липня 2024 року поблизу КУТОР «Тернопільський обласний пластовий вишкільний центр» відбулися табори станиць Зборів та Бучач. Тут зібралися юнаки та юначки віком 13-16 років, щоб вдосконалити свої вміння, отримати нові знання та чудово провести таборове літо.

Насичено та особливо цікаво пройшли два дні у таборі «Обовʼязок понад усе» ім. С. Коновала, адже вони були присвячені гутіркам з тактичної медицини, зброєзнавства та навчання на дронах від Сталевої Сотні та Правої Молоді. Учасники вивчали будову дронів, складали та розкладали зброю, вдосконалювали навички самооборони та надання першої медичної допомоги.

Легенда табору – вшанування пам’яті українців, які загинули під час російсько-української війни, зокрема пластуна Сергія Коновала, вивчення історії його життя та бойового шляху.

Сергій Коновал (Норд) – український громадський активіст, пластун, парамедик, військовослужбовець, командир «Сталевої Сотні» 67-ї окремої механізованої бригади ДУК, молодший лейтенант Збройних сил України, учасник російсько-української війни. Загинув 6 квітня 2024 року разом із побратимом Тарасом Петришиним біля м. Часів Яр на Донеччині.

Мета табору – донести до юнацтва ідею боротьби та ідею бути добровольцем – людиною, яка жертвує своїм часом, силою, енергією, особистим життям для того, щоб зробити краще життя в своїй країні.

Патроном табору не просто так став Сергій Коновал, адже він завжди вірив у важливість підготовки молоді до захисту рідної землі. Його приклад мужності та відданості став натхненням для багатьох учасників табору.