Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

26.07.2024

Ігор Сопель взяв участь у погашенні марок, присвячених медичним працівникам

Сьогодні, 26 липня, заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель взяв участь у спецпогашенні благодійних поштових марок, що присвячені героїчній роботі цивільних та військових медиків. Марки «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній» об’єднані в один марковий аркуш під назвою «Героїчні професії. Янголи війни». 

Новий випуск приурочили до Дня медичних працівників, який в Україні вдруге відзначатимуть 27 липня.

«Вони роблять надможливе і на лінії вогню, і в тилу. Немов янголи-охоронці, рятують життя поранених воїнів і постраждалих від ворожих обстрілів, приймають евакуаційні поїзди, підтримують і допомагають одужати. Ці марки – прояв вдячності медикам, які своїм професіоналізмом і жертовністю щодня наближають Перемогу. Дякую за вашу працю!» – сказав Ігор Сопель.

Нагадаємо, випуск «Героїчні професії» присвячено людям різних спеціальностей, які сміливо та самовіддано працюють задля нашої перемоги. Серія розпочалася ще у 2023 році поштовим блоком «Воїни світла. Воїни добра».

Тираж маркового аркуша «Героїчні професії. Янголи війни» становить 100 000 примірників, конверта «Перший день» – 35 000 екземплярів, карток – 35 000 екземплярів. Художник поштового випуску – Олександр Охапкін.