Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

24.08.2024

У Тернополі відбулись урочистості з нагоди Дня Незалежності України

Керівництво та депутати Тернопільської обласної ради взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності України, які відбулися на Театральному майдані Тернополя.

Під час загальнонаціональної хвилини мовчання присутні вшанували світлу пам’ять борців за волю й незалежність України, усіх Героїв, завдяки яким наша держава вистояла.

У спільній молитві тернополяни та гості нашого краю підносили прохання про мир та процвітання України.

З вітальним словом до всіх українців звернувся перший заступник голови Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук.

«Пам’ятаємо багатовікову історію та найвищу ціну нашої незалежності, адже вона оплачена життями тих, хто боровся за ідею вільної України, роками втраченої свободи тих, хто сидів за неї у таборах та в’язницях, безневинними жертвами Голодоморів і репресій. Схиляємо голови перед кожним Героєм, який загинув за те, щоб існувала вільна Україна, – сказав Володимир Болєщук. – Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям, які сьогодні зі зброєю в руках боронять нашу незалежність».

За активну громадянську позицію, проявлений патріотизм, захист і відстоювання державного суверенітету, благодійну і волонтерську діяльність та з нагоди Дня Незалежності України Володимир Болєщук нагородив почесними відзнаками та грамотами Тернопільської обласної ради військовослужбовців Збройних Сил України, правоохоронців, ветеранів російсько-української війни, громадських діячів, волонтерів.

Завершився урочистий захід покладанням квітів до монументу Незалежності.

Державний Гімн «Ще не вмерла України» та духовний Гімн «Боже Великий Єдиний» лунали у виконанні Тернопільського військового оркестру (начальник оркестру – військовий диригент, майор Тарас Когут).