Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

06.10.2024

Вітання Володимира Болєщука з Днем працівників освіти

                         Дорогі освітяни!

Сьогодні в Україні відзначають День вчителя – професійне свято працівників освіти. Кожного року у першу неділю жовтня ми дякуємо українським педагогам за невтомну працю, відданість та любов до справи, мудрість, терпіння та професіоналізм.

Вчитель – це той, хто відкриває двері в світ знань, допомагає зрозуміти складні речі і надихає на досягнення. Той, хто вкладає свою душу у виховання нових поколінь, і завдяки чиїм зусиллям наші діти стають особистостями, які будують майбутнє, свідомими громадянами, готовими до викликів сучасності.

На жаль, українські освітяни щодня змушені долати труднощі, спричинені війною. Вони працюють в умовах нестабільності і небезпеки через постійні тривоги, атаки ворога на заклади освіти.

Бути педагогом – це покликання. Щодня ви присвячуєте себе навчанню дітей, плекаєте в них найкращі людські якості. Ви виховуєте молоде покоління освічених та талановитих громадян. Саме вчителі виховали те покоління, яке сьогодні захищає Україну.

Сучасні педагоги – це теж Герої, які змінюють світ на краще! Це творці змін, які навчають дітей думати критично, мріяти сміливо та досягати поставлених цілей. Підтримують їх у найскладніші моменти, дають впевненість у власних силах і надихають на нові звершення.

Шановні освітяни! Тож сьогодні прийміть щирі вітання з Днем працівників освіти від усього депутатського корпусу Тернопільської обласної ради.

Дякуємо за вашу відданість і за все, що ви робите для наших дітей. Бажаю вам здоров'я, щастя та натхнення на нові досягнення. Нехай ваша праця завжди приносить успіх, а підтримка учнів і батьків дарує сили!
Перемоги нам усім!
 

Перший заступник голови
Тернопільської обласної ради                                                               Володимир Болєщук