Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

18.10.2024

Ігор Сопель привітав працівників обласного центру комплексної реабілітації з 10-ю річницею діяльності

Десяту річницю функціонування відзначив Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації.

За час роботи центр став надійною опорою для осіб з інвалідністю. Його фахівці надають послуги для різних категорій дітей і дорослих, здійснюють комплекс реабілітаційних заходів психосоціальної підтримки, спрямованих на створення умов для їх всебічного розвитку.

З нагоди річниці у приміщенні закладу відбувся урочистий захід за участю священнослужителя, який поблагословив присутніх, отримувачів послуг, колективу та депутатів Тернопільської обласної ради.

Працівників привітав заступник голови Тернопільської обласної ради Ігор Сопель:

«Ваш заклад – це не лише місце, де діти і дорослі отримують кваліфіковану реабілітаційну допомогу. Тут вони знайшли ще одну сім'ю, тих людей, які діляться своїм теплом і турботою, де є дозвілля і розвиток, де враховують їхні потреби. Сьогодні фахівці центру також допомагають Збройним Силам України, військовослужбовцям та ветеранам, які пройшли пекло війни. Щиро дякую вам за невтомну працю, людяність і небайдужість. Бажаю всім міцного здоров’я, процвітання, нових здобутків, стабільності і звичайно перемоги та миру Україні».

За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у реалізацію державної політики в соціальній сфері, надання реабілітаційної допомоги дітям з інвалідністю і ветеранам війни відзначив працівників грамотами обласної ради.

До вітального слова також приєднались депутати Тернопільської обласної ради Василь Хомінець та Олег Сиротюк.

Директор Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації Наталія Турецька у свою чергу подякувала за привітання, а також за підтримку у діяльності центру. 

Довідково.

Тернопільський обласний центр комплексної реабілітації – це реабілітаційна установа, цільовим призначенням якої є здійснення комплексних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, які досягли повноліття, дітей з інвалідністю, дітей, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, учасників АТО/ООС, військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей, дітей та підлітків з девіантною та деліквентною поведінкою.

Основне завдання закладу – створення умов для зменшення та подолання фізичних, психічних, інтелектуальних і сенсорних порушень людей з особливими потребами. Зокрема, коригування порушень розвитку, а головне – формування й вдосконалення необхідних соціальних й побутових навичок.