Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

05.02.2021

Михайло Головко: «Повноцінний запуск роботи аеропорту в Тернополі — моє ключове завдання!»

Розвитком аеропорту в Тернополі займеться новоутворене товариство з обмеженою відповідальністю «Аеропорт». Рішення про його утворення прийняли на черговому засіданні сесії обласної ради.

«Я наголошував, коли йшов на посаду голови Тернопільської обласної ради про те, що прикладу максимум зусиль до розвитку авіації в обласному центрі. Перші кроки у цьому напрямку вже зроблено. Вчора сесія Тернопільської обласної ради підтримала рішення про утворення ТОВ «Аеропорт». Новостворене підприємство займеться пошуком інвестора. Передбачено також виділення коштів на запуск повноцінної діяльності летовища із обласного та міського бюджетів», – сказав Михайло Головко.

Комунальне підприємство Тернопільської обласної ради «Наглядбудінвест» спільно із комунальним підприємством «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради, згідно рішення обласної ради, виступили засновниками ТОВ «Аеропорт». Повноваження щодо управління товариством та відповідальність за результати його діяльності здійснюватиме спільний орган управління – наглядова рада.

«Тепер ми зможемо вимагати співфінансування з боку держави аеропорту в Тернополі, що дозволить за державні кошти добудувати злітну смугу. Це не лише відкриє можливість жителям області подорожувати, а й дасть додаткові надходження до бюджету. Робота аеропорту — це стратегічне питання для Тернопільщини, адже без власного летовища повноцінно розвиватися область не може!» – додав голова обласної ради.