Електронна приймальня
ТЕРНОПІЛЬСЬКА
ОБЛАСНА РАДА
Офіційний сайт Тернопільської обласної ради
Для людей з вадами зору Звичайна версія сайту
ПОШУК НА САЙТІ | КОНТАКТИ | КАБІНЕТ
вул. Грушевського 8, м. Тернопіль, 46000
телефон: (0352) 43-11-16
факс: (0035) 25-22-10
e-mail: rada.trc@tor.gov.ua
ВАЖЛИВО
ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН РЕГЛАМЕНТ ОБЛАСНОЇ РАДИ СТРУКТУРА ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПРЕЗИДІЮ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОСТІЙНІ КОМІСІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО ПОМІЧНИКА-КОНСУЛЬТАНТА ДЕПУТАТА ПРАВОВА ДОПОМОГА ДІЮЧІ ОБЛАСНІ ПРОГРАМИ ІНФОРМУЄ ТЕРНОПІЛЬСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ МІЖНАРОДНІ ПРОГРАМИ, ПРОЕКТИ І ГРАНТИ ІНДУСТРІАЛЬНІ ПАРКИ ЗВІТИ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТІВ У 2022-2023 РОКАХ ЗВІТИ ЗАКЛАДІВ КУЛЬТУРИ ПРО РОБОТУ ЗА РІК ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ДЕПУТАТАМИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
НАШ КРАЙ
ТЕРНОПІЛЬЩИНА. ІСТОРІЯ МІСТ І СІЛ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИЙ СЛОВНИК ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ АСОЦІАЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ "РАДИ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ" (СТАТУТ, ПЕРЕЛІК)
КОМУНАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ
ОСВІТА СІМ’Я ТА МОЛОДЬ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я КУЛЬТУРА ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА ТА СПОРТ СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПІДПРИЄМСТВА, ФІРМИ АПТЕЧНА МЕРЕЖА
РАДА
ОН-ЛАЙН
ДОКУМЕНТИ
АРХІВ
Погода у Тернополі

вологість:
тиск:
вітер:

14.03.2021

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко: «Дякую українським добровольцям за мужність та жертовність!»

День українського добровольця — свято на честь українських добровольців, що відзначається в Україні 14 березня. Саме в цей день 2014-го року 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону.

«День українського добровольця — свято людей, які за покликом серця стали на захист Батьківщини та боронять терени рідної землі від загарбників.

Таке явище як «феномен добровольця» з давніх-давен притаманне українському народу. Найвідомішим прикладом та проявом цієї національної риси є Запорізька Січ — структура, яка складалася з добровольчих батальйонів. Козаки століттями боронили Україну, захищаючи її від загарбників та ворогів. Справу предків продовжили Герої сучасності.

Шановні добровольці, дякую Вам за Ваш героїзм та жертовність! Ви — у перших лавах захисту Незалежності України, Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди!

Ви — справжні Герої, лицарі духу, добра та відданості, які не чекають винагороди за свою справу. Саме так вас оцінює український народ. Ваш подвиг назавжди буде вписаний у скрижалі історії як взірець патріотизму для кожної чесної людини.

Щиро бажаю Вам миру, здоров’я, благополуччя та злагоди Вашим родинам. Вірю, що День українського добровольця стане однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців», — сказав Михайло Головко.

Слава Україні! Слава українським добровольцям!